hepimiz özledik..köyüm,bağımız,bahçemiz gözümüzde tütüyor..
Aziz™ Üye sırtım kaşınıyor el atıver Sibel.. --------------- Ekleme --------------- ve aleyküm selam abim hoşgeldin.. geçmi oldu bilmiyorum ama hayırlı cumalar dilerim abi..
sırtım kaşınıyor el atıver Sibel.. --------------- Ekleme --------------- ve aleyküm selam abim hoşgeldin.. geçmi oldu bilmiyorum ama hayırlı cumalar dilerim abi..
Aksi Üye DiaBLoS™;2426980' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... aleeykum selammm alııııııııııııı hossssssssgeeeeldınnnnnnnn
DiaBLoS™;2426980' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... aleeykum selammm alııııııııııııı hossssssssgeeeeldınnnnnnnn
DiaBLoS Admin Nadir' Alıntı: bizler iyiyiz şükür..Allah iyiliğini versin.. Genişletmek için tıkla ... Vallaha hocam acemi birliği bitti işte Adanada evimdeyim . Müthiş rahatım
Nadir' Alıntı: bizler iyiyiz şükür..Allah iyiliğini versin.. Genişletmek için tıkla ... Vallaha hocam acemi birliği bitti işte Adanada evimdeyim . Müthiş rahatım
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi acemi birliği bitti ilk round bitti..şimdi daha kolay olur senin için..