Samsunspor
Emekli Yönetici
misafir iki miyavvv![]()

ketiLer arttı abooww 
Ata çok şükür iyi kardeşim

misafir iki miyavvv![]()

ketiLer arttı abooww 

biz Mehmet ' i kendi haLine bıraktık![]()
anlamadim ki hemen canimbende isterim çay...açık olsun lütfen...ve mümkünse cam fincanda... =))![]()

Teşekkürler... Hayat koşuşturmacası, ne olsuniyiyiz Ata seni sormalı
Vallahi bu aralar önümü bile göremiyorum... 1001 parçaya bölüneceğim yakındadün kulaklarını çınlattım ama görmemişsin belli...![]()

Düşünüyorsan varımdır Hocamne düşünüyorsun Nadir abi
Ata'yı...

Mitoz bölünme ile çoğalıyorlarmış Güven... Başka yol yok, ne yapsınlar... Onlar da haklı...ketiLer arttı abooww
Ata çok şükür iyi kardeşim
![]()
Hoşbulduk üstad... Naber yaİyi geceler
Hoşbulduk...Hoşbulduk
İyi geceler.
Buradaki topraklar bayağı verimliymiş yahuHerkesler de burada
Nasılsınızı?..
Kapasitemi zorluyorum artık... Hatta insanlık kapasitesinin de sınırlarını zorluyorumsöylemem...çınlattım işte boşver...hayırdır nie göremiyosun önünü.. ??
O bakımdan...İsmim Ataiyiyiz admin...
Sende iyisindir inş.

Kapasitemi zorluyorum artık... Hatta insanlık kapasitesinin de sınırlarını zorluyorumO bakımdan...
Söylesene yahu yerini... Arattırma şimdi...

bu sana yasminoz
çok tşk ettimmmAaa buraya kadar geldin, bir haber etmedin mi... Aşk olsunmeraklı admin....![]()
geçen gün sizin o taraftaydım...bahariye kadıköy halk eğitim bağdat cadde vs.. =))

vallaa bellii bi amacımız yoktu gezmeye geldik..alış veriş vs...hattaa 1 gün arayla 2 gün geldim...

Vay bee... Demek buralardaymışsın... Ama sen burada iken ben Bursa'da idimvallaa kadıköy halk eğitim merkezini tesadüf gördüm...e görünce aklıma sen geldin tabi...ama numaranı bilmediğim için haber edemedim...![]()
vallaa bellii bi amacımız yoktu gezmeye geldik..alış veriş vs...hattaa 1 gün arayla 2 gün geldim...
![]()
![]()
yaa ama yaaa koymayın kolaları çekirdek yedim içim yanıyo ztn...![]()
![]()

Alışverişe buralara... Oooh...