orasıda öyle valla :zuhaha: hoşgeldin Sibel..:D
Tuba Üye hoşbuldum iyisin inş. --------------- Ekleme --------------- iyiyim Sibel sen nasılsın... geçti mi sıkıntın...
hoşbuldum iyisin inş. --------------- Ekleme --------------- iyiyim Sibel sen nasılsın... geçti mi sıkıntın...
Aksi Üye saol ııyım nur (: yok tam anlamıyla degıl sanırm neyse gecer elbet (: Bugun acaıp bı yagmura tutuldum yaa :/ Bardaktan bosanırcasına lafı cuk dıe oturdu yanı :d
saol ııyım nur (: yok tam anlamıyla degıl sanırm neyse gecer elbet (: Bugun acaıp bı yagmura tutuldum yaa :/ Bardaktan bosanırcasına lafı cuk dıe oturdu yanı :d
Mehmet Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: selam... Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam hoşgeldin
EroL Emekli Yönetici halit' Alıntı: Ketiiiiiiii iii nolursun geeeeeeeeeel. Keti dayanamıyom nolursun geeeeeeeeeel. tülaaaaaaaaaaayyy pardon ketiiiiiiiiiiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ...
halit' Alıntı: Ketiiiiiiii iii nolursun geeeeeeeeeel. Keti dayanamıyom nolursun geeeeeeeeeel. tülaaaaaaaaaaayyy pardon ketiiiiiiiiiiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Nurayyy nerdesinnnn Genişletmek için tıkla ... Vahh vahhh
Tuba Üye ΛKƧİ;2370595' Alıntı: saol ııyım nur (: yok tam anlamıyla degıl sanırm neyse gecer elbet (: Bugun acaıp bı yagmura tutuldum yaa :/ Bardaktan bosanırcasına lafı cuk dıe oturdu yanı :d Genişletmek için tıkla ... geçer inş. arkadaşım.... valla burda da yağmur yağıyor...ama ben dışarda değilim...kendine iyi bak hasta olma ... Mehmet' Alıntı: ve aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk... sır küpü
ΛKƧİ;2370595' Alıntı: saol ııyım nur (: yok tam anlamıyla degıl sanırm neyse gecer elbet (: Bugun acaıp bı yagmura tutuldum yaa :/ Bardaktan bosanırcasına lafı cuk dıe oturdu yanı :d Genişletmek için tıkla ... geçer inş. arkadaşım.... valla burda da yağmur yağıyor...ama ben dışarda değilim...kendine iyi bak hasta olma ... Mehmet' Alıntı: ve aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk... sır küpü