Selamlar... gidenler iyi geceler :( :bye2:
Mehmet Emekli Yönetici --------------- Ekleme --------------- RUMMAN' Alıntı: Mehmet ne oldu telefon ? Genişletmek için tıkla ... 70tl tuştakımı kararsız kaldım
--------------- Ekleme --------------- RUMMAN' Alıntı: Mehmet ne oldu telefon ? Genişletmek için tıkla ... 70tl tuştakımı kararsız kaldım
Tuba Üye --------------- Ekleme --------------- güven abi gitmemişsim yazsana ... Sibel de gitmemiş yazsanıza ...
--------------- Ekleme --------------- güven abi gitmemişsim yazsana ... Sibel de gitmemiş yazsanıza ...
s@hr@ Üye Mehmet' Alıntı: Benimde çıkmam gerek gecemiz iyi olsun arkadaşlar Genişletmek için tıkla ...
Tuba Üye sahra25' Alıntı: ana kaçmış iyilik sen nasılsın bu arada sağol link için az önce bi kahve yaptım içmen mi Genişletmek için tıkla ... Sağol gördüm köpüklü güzel bi kahve ama gitmez şimdi... Mehmet' Alıntı: Benimde çıkmam gerek gecemiz iyi olsun arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
sahra25' Alıntı: ana kaçmış iyilik sen nasılsın bu arada sağol link için az önce bi kahve yaptım içmen mi Genişletmek için tıkla ... Sağol gördüm köpüklü güzel bi kahve ama gitmez şimdi... Mehmet' Alıntı: Benimde çıkmam gerek gecemiz iyi olsun arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Tuba Üye ΛKƧİ;2369138' Alıntı: hosgelmıssın ısa (: Nurcum burdamsn Genişletmek için tıkla ... Gececilerdeyim ama no problem burdada olurum Sibelcim
ΛKƧİ;2369138' Alıntı: hosgelmıssın ısa (: Nurcum burdamsn Genişletmek için tıkla ... Gececilerdeyim ama no problem burdada olurum Sibelcim
Tuba Üye ΛKƧİ;2369201' Alıntı: gececıelre gecesım yok cnm ya :d nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim sibel sen nasılsın...
ΛKƧİ;2369201' Alıntı: gececıelre gecesım yok cnm ya :d nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim sibel sen nasılsın...