nolmuş ya maxi gönüldaşlar gitmiş.. hep bu Atayı görüyonmu:ehe
Mehmet Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: nolmuş ya maxi gönüldaşlar gitmiş.. Genişletmek için tıkla ... hep bu Atayı görüyonmu
Samsunspor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Hergün eğleniyoz Genişletmek için tıkla ... Wuhhuuuuuuuuuu Nadir yuvarLan sen de
'Davut Üye Hangi diziymiş o Bugün pazar bende gidim çghb başlamıştır...Kaçımim kaçirmim diyorum her hafta kaçırıyorum...
Hangi diziymiş o Bugün pazar bende gidim çghb başlamıştır...Kaçımim kaçirmim diyorum her hafta kaçırıyorum...
kemal21 Üye Nadir' Alıntı: ya bu bayanlar topluca dizi hastasısınız galiba.. Genişletmek için tıkla ... aynen öyle Nadir abi hepsi dizi hastası
Nadir' Alıntı: ya bu bayanlar topluca dizi hastasısınız galiba.. Genişletmek için tıkla ... aynen öyle Nadir abi hepsi dizi hastası
Aksi Üye yok hasta sevıyesınde degılım Arkasıradakıler.. Benım ıkı dızım war sadece. genelde tv de mac ızlerım veya spor haberlerını
yok hasta sevıyesınde degılım Arkasıradakıler.. Benım ıkı dızım war sadece. genelde tv de mac ızlerım veya spor haberlerını
Aksi Üye erkekler futbol ızleyınce hasta dıye nıtelendırılmıyoda bayanlar bı kac dızı ızleyınce ne hıkmetse hasta sıfatını eklıyosunuz hemen ne ılgınc (:
erkekler futbol ızleyınce hasta dıye nıtelendırılmıyoda bayanlar bı kac dızı ızleyınce ne hıkmetse hasta sıfatını eklıyosunuz hemen ne ılgınc (:
kemal21 Üye Davut™;2368440' Alıntı: Ya şu erkekler hepsi Futbol hastası galiba... Sormaya gerek yok bence Genişletmek için tıkla ... hiç sormayalım bencede
Davut™;2368440' Alıntı: Ya şu erkekler hepsi Futbol hastası galiba... Sormaya gerek yok bence Genişletmek için tıkla ... hiç sormayalım bencede