Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba

Tuba

Üye
ya gerçekten sinir bozucu Mehmet ama tamire vereceksen pazertesiyi bekleyeceksin galiba

Allah sabır versin ...Bazen benim N73 ün beyni sulanıyor 4-5 gün formatla yazlım güncellemesiyle anca düzeltiyorum ve her seferinde tamire gidecek diye çok korkuyorum :(

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ata bu Güven'in mekanı basıyoruz haftaya çarşamba. Gelir misin bu kardeşinin mevzuuna...
Yok Erol'um ben girmem öyle işlere... Güven'imi de severim bilirsin... Yapma böyle saçma sapan şeyler...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ooffff offf

s@hr@

s@hr@

Üye
:hmmm:hmmm:hmmm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
iftiraaaa

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
ya gerçekten sinir bozucu Mehmet ama tamire vereceksen pazertesiyi bekleyeceksin galiba

Allah sabır versin ...Bazen benim N73 ün beyni sulanıyor 4-5 gün formatla yazlım güncellemesiyle anca düzeltiyorum ve her seferinde tamire gidecek diye çok korkuyorum :(
Evet ya kafayı yicem 5 tuşuna basmak işkence oldu n73 ü iyi bilirim ama joystickine ayar olurum her ay değiştirim bu arada sen lifeblogu etkisiz hale getirdin mi:D

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
smiLey yapmayı unuttum arkadaşLar kusura bakmayın ..

güLmekten offf offff yani :kop2: :kop2:

s@hr@

s@hr@

Üye
Nadir abi kızıyor ama smileysız olmuyor:ehe:ehe

Tuba

Tuba

Üye
Evet ya kafayı yicem 5 tuşuna basmak işkence oldu n73 ü iyi bilirim ama joystickine ayar olurum her ay değiştirim bu arada sen lifeblogu etkisiz hale getirdin mi:D

Lifeblogu etkisiz hale getirdimde ben anlamadım her ay joystiği mi değiştiriyorsun :allalla:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm
Ataaaa!!! Neden ispiyonluyorsun ya!!! Yattı bizim mevzuu iyi mi...
Erol'um kusura bakma!
Ben bu muhabbeti bir yerden hatırlıyor gibiyim :D
smiLey yapmayı unuttum arkadaşLar kusura bakmayın .. güLmekten offf offff yani :kop2: :kop2:
Offf Güven offfffffff... :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
E e orjinal joystick çok pahalı hem piyasada yok yan sanayi var 5 tl oda hemen iptal oluyor:d:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Preyator' Alıntı:
Bazen kendimi çok kötü hissediyorum, ofisten kaçıp serin sulara atlayasım geliyor. ama su klorlu olacak

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Şu hacıları da o kadar seviyorum ki... Elimde olsa kalkıp gidip hepsini tek tek ziyaret edeceğim... İl il gezeceğim...
a a a niye arkamızdan konuşuyosun hacı ayıp kınıyorum seni:nono:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
çok sakat bi akım başLıyor ... :aman2:

artık yazmasam mı ki ne :d:

Üst Alt