Yok Erol'um ben girmem öyle işlere... Güven'imi de severim bilirsin... Yapma böyle saçma sapan şeyler...Ata bu Güven'in mekanı basıyoruz haftaya çarşamba. Gelir misin bu kardeşinin mevzuuna...
Evet ya kafayı yicem 5 tuşuna basmak işkence oldu n73 ü iyi bilirim ama joystickine ayar olurum her ay değiştirim bu arada sen lifeblogu etkisiz hale getirdin miya gerçekten sinir bozucu Mehmet ama tamire vereceksen pazertesiyi bekleyeceksin galiba
Allah sabır versin ...Bazen benim N73 ün beyni sulanıyor 4-5 gün formatla yazlım güncellemesiyle anca düzeltiyorum ve her seferinde tamire gidecek diye çok korkuyorum![]()

Evet ya kafayı yicem 5 tuşuna basmak işkence oldu n73 ü iyi bilirim ama joystickine ayar olurum her ay değiştirim bu arada sen lifeblogu etkisiz hale getirdin mi![]()

Erol'um kusura bakma!Ataaaa!!! Neden ispiyonluyorsun ya!!! Yattı bizim mevzuu iyi mi...
Ben bu muhabbeti bir yerden hatırlıyor gibiyimEvet ya kafayı yicem 5 tuşuna basmak işkence oldu n73 ü iyi bilirim ama joystickine ayar olurum her ay değiştirim bu arada sen lifeblogu etkisiz hale getirdin mi![]()
Offf Güven offfffffff...smiLey yapmayı unuttum arkadaşLar kusura bakmayın .. güLmekten offf offff yani![]()
![]()

Preyator' Alıntı:Bazen kendimi çok kötü hissediyorum, ofisten kaçıp serin sulara atlayasım geliyor. ama su klorlu olacak
Eroj' Alıntı:Çişimi yapıyom çişimi yapıyom popom kuyu kalıyoooy...
E e orjinal joystick çok pahalı hem piyasada yok yan sanayi var 5 tl oda hemen iptal oluyor![]()
a a a niye arkamızdan konuşuyosun hacı ayıp kınıyorum seniŞu hacıları da o kadar seviyorum ki... Elimde olsa kalkıp gidip hepsini tek tek ziyaret edeceğim... İl il gezeceğim...

95 tlorjinali ne kadar ?