Yok baba ya ömür biter i@laçlama bitmez:d:
Tuba Üye Mehmet' Alıntı: Baba sende bi müsait olamadın çetleşek azcuk --------------- Ekleme --------------- Nur nereye gidiyosun bi çay daha içseydin --------------- Ekleme --------------- Nur nereye gidiyosun bi çay daha içseydin Genişletmek için tıkla ... Samsunspor' Alıntı: tmm tmm keyfine bak Nur , görüşürüz sorma babacan yaaw sen naptın bitti i bağ bahçe işi , i.LaçLama fLn Genişletmek için tıkla ... gelirim yineeee
Mehmet' Alıntı: Baba sende bi müsait olamadın çetleşek azcuk --------------- Ekleme --------------- Nur nereye gidiyosun bi çay daha içseydin --------------- Ekleme --------------- Nur nereye gidiyosun bi çay daha içseydin Genişletmek için tıkla ... Samsunspor' Alıntı: tmm tmm keyfine bak Nur , görüşürüz sorma babacan yaaw sen naptın bitti i bağ bahçe işi , i.LaçLama fLn Genişletmek için tıkla ... gelirim yineeee
' KalendeR ' Üye Selamün aleyküm babalar , Güven Abi, avatarı tutuşturmuşsun bakıyorum mavi bir alevle
Samsunspor Emekli Yönetici ALeykümSeLam İsam ne denir ki yaa Allah Allaaahh senin yanında söner kaLır hemen Paşa
' KalendeR ' Üye Yok abi çaktırma o ben değilim Eyvallah abim geçen senenin fotoğrafı, şimdi oooo .. Eridik eridik
' KalendeR ' Üye Yaşım 22, şimdiki halimi görseniz 28 dersiniz çökertti namussuz hayat, eskidendi çok eskiden. Vay beee dertlendim ha
Yaşım 22, şimdiki halimi görseniz 28 dersiniz çökertti namussuz hayat, eskidendi çok eskiden. Vay beee dertlendim ha
' KalendeR ' Üye Yok Güven Abi dünden kalmayım zaten, Mehmet Abi, bu nehir bildim bileli durgun alem tsunamilerde bense tortum nehri gibi...
Yok Güven Abi dünden kalmayım zaten, Mehmet Abi, bu nehir bildim bileli durgun alem tsunamilerde bense tortum nehri gibi...