Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gönüldaşların Mekanı..
Sponsorlu Bağlantılar
' KalendeR '
Üye
Lan bu ne koyan koyana.. Alın ben de koyuyorum o zamant
minoo
Üye
ewt erkeklere bşiler oldu
' KalendeR '
Üye
Belki talib çıkar da sitenin vizyonu değişir, maxiizdivac falan
minoo
Üye
akşamdan beri diyorum ben bizim erkekler pek yakışıklıymş allah hpsni sahibine baqşlasın
' KalendeR '
Üye
Tabi ki öyle olacak, bizler yönetime seçilmeden önce vesikalık foto gönderiyoruz öyle her tipi yönetici yapmıyorlar minoo hanım
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Günaydın millet
Ata Abi sana bıyık yakışmıyor kes onları gerçi 3 sene olmuş kesmişsindir
Mehmet
Emekli Yönetici
Günaydın Atada hafiften bi coşkun bakışı sezinlıyorum
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Artist yaa
Praetor
Emekli Yönetici
Konunun adını değiştirelim, yakışıklıların mekanı yapalım... Ancak burası bir teknoloji forumu arkadaşlar, sohbet muhabbet forumu olsa neyse de bura erkeklerden müteşekkil. Gayımız bile vardı hatırlarsanız ama hayranımız çıkmaz =D
Enes'im seven var sevmeyen var, arada kesiyoruz arada bırakıyoruz. Ama senin yorumundan ziyade kızların yorumlarını dikkate almayı tercih ediyorum...
Mehmet Abi utanmıyor musun admine tecavüzcü demeye? Cık cık cık...
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Keti
Yo öyle demedim ama artist gibisin he
Mehmet
Emekli Yönetici
Çok ince ve keskin bakmışsın Ata harbi tam damarlık
Praetor
Emekli Yönetici
E artistim zaten Enes, biliyorsun tiyatrocuyum geceleri... Batman gibi, gündüz başka gece başka...
Ciddi misin Mehmet Abi? Bari bir facebook hesabı açayım, tembel coşkun diye, gelen gelir, uğraşamam ben...
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Ben de atsam mı birkaç tane
Samsunspor
Emekli Yönetici
günaydın AhaLi ..
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Günaydın millet.Fotoğraflar gayet iyi oldu iyi
Ben de Enes gibi düşünüyorum
Ata Abinin 110 kiloluk dev fotoğrafını hatırladıktan sonra 'bu adam kim?' diyorum kendime
Günaydın millet.Fotoğraflar gayet iyi oldu iyi Ben de Enes gibi düşünüyorum Ata Abinin 110 kiloluk dev fotoğrafını hatırladıktan sonra 'bu adam kim?' diyorum kendime