Mehmet mesaj sayındaki orjinalliği değiştiriyorsun :D unutuyorum ya bilerek değil:D
Mehmet Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: Mehmet mesaj sayındaki orjinalliği değiştiriyorsun Genişletmek için tıkla ... unutuyorum ya bilerek değil
RUMMAN' Alıntı: Mehmet mesaj sayındaki orjinalliği değiştiriyorsun Genişletmek için tıkla ... unutuyorum ya bilerek değil
Praetor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: tüh ulen yanlışlıkla mesaj yazdık biyere ne edecük Genişletmek için tıkla ... Hacım sorun değil, istersen ben tüm mesajlarını sileyim? 1 tane kalsın? Tek mesajlı general olarak Maxi tarihine geç?
Mehmet' Alıntı: tüh ulen yanlışlıkla mesaj yazdık biyere ne edecük Genişletmek için tıkla ... Hacım sorun değil, istersen ben tüm mesajlarını sileyim? 1 tane kalsın? Tek mesajlı general olarak Maxi tarihine geç?
Mehmet Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Hacım sorun değil, istersen ben tüm mesajlarını sileyim? 1 tane kalsın? Tek mesajlı general olarak Maxi tarihine geç? Genişletmek için tıkla ... senimi kırcam Ata sil gitsin senden önemlimi
Praetor' Alıntı: Hacım sorun değil, istersen ben tüm mesajlarını sileyim? 1 tane kalsın? Tek mesajlı general olarak Maxi tarihine geç? Genişletmek için tıkla ... senimi kırcam Ata sil gitsin senden önemlimi
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Aynen, Mehmet Abi şu counter i öğrenin siz de gelin Ata Bey gelecekti öncekine ama yoğundu gelemedi --------------- Ekleme --------------- Neyse ben akıyorum ara ara bakarımm
Aynen, Mehmet Abi şu counter i öğrenin siz de gelin Ata Bey gelecekti öncekine ama yoğundu gelemedi --------------- Ekleme --------------- Neyse ben akıyorum ara ara bakarımm
Anıl Umut Emekli Yönetici Bu sefer 15 tane öldürdüm,Enes 20 öldürdü İyiyim Aziz sen nasılsın? Erol Abi,Sibel,Mehmet abi tüm gönüldaşlar selamlar
Bu sefer 15 tane öldürdüm,Enes 20 öldürdü İyiyim Aziz sen nasılsın? Erol Abi,Sibel,Mehmet abi tüm gönüldaşlar selamlar