:d::d:
Samsunspor Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: yok güven abi takıldım ben sana estağfurullah abimizsin bak bunlar senin için Genişletmek için tıkla ... anaaamm işte buuu eLine sağLık
RUMMAN' Alıntı: yok güven abi takıldım ben sana estağfurullah abimizsin bak bunlar senin için Genişletmek için tıkla ... anaaamm işte buuu eLine sağLık
Samsunspor Emekli Yönetici Aziz' Alıntı: Mehmet abim mesaj sayın süpermiş valla Genişletmek için tıkla ... artıkın sadece buraya yazacak böyLe kaLması için 2 yıL bekLedi
Aziz' Alıntı: Mehmet abim mesaj sayın süpermiş valla Genişletmek için tıkla ... artıkın sadece buraya yazacak böyLe kaLması için 2 yıL bekLedi
Mehmet Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: artıkın sadece buraya yazacak böyLe kaLması için 2 yıL bekLedi Genişletmek için tıkla ... tüh ulen yanlışlıkla mesaj yazdık biyere ne edecük
Samsunspor' Alıntı: artıkın sadece buraya yazacak böyLe kaLması için 2 yıL bekLedi Genişletmek için tıkla ... tüh ulen yanlışlıkla mesaj yazdık biyere ne edecük
Samsunspor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: tüh ulen yanlışlıkla mesaj yazdık biyere ne edecük Genişletmek için tıkla ... benim böLümden ben şimdi siLerim bi msjını , spam msj diye
Mehmet' Alıntı: tüh ulen yanlışlıkla mesaj yazdık biyere ne edecük Genişletmek için tıkla ... benim böLümden ben şimdi siLerim bi msjını , spam msj diye
Samsunspor Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: geliyor güven abi konu açıyordum da Genişletmek için tıkla ... haydi hayırLı oLsun , eLine sağLık
RUMMAN' Alıntı: geliyor güven abi konu açıyordum da Genişletmek için tıkla ... haydi hayırLı oLsun , eLine sağLık
Tuba Üye Samsunspor' Alıntı: haydi hayırLı oLsun , eLine sağLık Genişletmek için tıkla ... Sağol abi...
Mehmet Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: benim böLümden ben şimdi siLerim bi msjını , spam msj diye Genişletmek için tıkla ... aman bidaha kaçtı
Samsunspor' Alıntı: benim böLümden ben şimdi siLerim bi msjını , spam msj diye Genişletmek için tıkla ... aman bidaha kaçtı