idare eder..
kemal21 Üye Nadir' Alıntı: idare eder.. Genişletmek için tıkla ... bu kadarı da yeterlidir umarım Aziz™;2352360' Alıntı: herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler
Nadir' Alıntı: idare eder.. Genişletmek için tıkla ... bu kadarı da yeterlidir umarım Aziz™;2352360' Alıntı: herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler
Mehmet Emekli Yönetici Aman Kemal iyi ol --------------- Ekleme --------------- Aziz™;2352360' Alıntı: herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Aziz
Aman Kemal iyi ol --------------- Ekleme --------------- Aziz™;2352360' Alıntı: herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Aziz
kemal21 Üye Mehmet' Alıntı: Aman Kemal iyi ol Genişletmek için tıkla ... aman hepimiz iyi olalımda benim gitmem gerkiyor herkese iyi geceler kendinize iyi bakın mutlu olun mutlu kalın
Mehmet' Alıntı: Aman Kemal iyi ol Genişletmek için tıkla ... aman hepimiz iyi olalımda benim gitmem gerkiyor herkese iyi geceler kendinize iyi bakın mutlu olun mutlu kalın
Samsunspor Emekli Yönetici bişey yok Vallaha , günün yorgunluğu var diyebilirim kardeşim sende ne var ne yok
'Davut Üye Artık biz kolları sıvarız... --------------- Ekleme --------------- Hoşgeldin Levent abi...
'Davut Üye Selamlaşmakla zaman geçiyor ... Ben birazdan çıkaçam daha Yuvarlamadım... olmuyor böyle...