mehmet sezai özyılmaz diye birini tanıyormusun develide Valla çıkaramadım kaç yaşlarında ne iş yapar
Mehmet Emekli Yönetici eyüpkayabaş' Alıntı: mehmet sezai özyılmaz diye birini tanıyormusun develide Genişletmek için tıkla ... Valla çıkaramadım kaç yaşlarında ne iş yapar
eyüpkayabaş' Alıntı: mehmet sezai özyılmaz diye birini tanıyormusun develide Genişletmek için tıkla ... Valla çıkaramadım kaç yaşlarında ne iş yapar
Samsunspor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Valla çıkaramadım kaç yaşlarında ne iş yapar Genişletmek için tıkla ...
s@hr@ Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Ben geldim sınav güzeldi ya Genişletmek için tıkla ... Aferin ablacım inşaallah hep böyle geçer sınavların Allah zihin açıklığı versin
TuRkiShCowboy' Alıntı: Ben geldim sınav güzeldi ya Genişletmek için tıkla ... Aferin ablacım inşaallah hep böyle geçer sınavların Allah zihin açıklığı versin
Samsunspor Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Güven Ağabey nasılsın kurban Genişletmek için tıkla ... afiyetteyim Gurban 10 numarayım evelAllah seni de keyifLi gördüm
TuRkiShCowboy' Alıntı: Güven Ağabey nasılsın kurban Genişletmek için tıkla ... afiyetteyim Gurban 10 numarayım evelAllah seni de keyifLi gördüm
Samsunspor Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Evet Güven Abi iyi gidiyor her şey Genişletmek için tıkla ... güzeL güzeL sevindim canım Anıl Umut' Alıntı: Selamlar Genişletmek için tıkla ... ALeykümSeLamLar AnıL
TuRkiShCowboy' Alıntı: Evet Güven Abi iyi gidiyor her şey Genişletmek için tıkla ... güzeL güzeL sevindim canım Anıl Umut' Alıntı: Selamlar Genişletmek için tıkla ... ALeykümSeLamLar AnıL
Anıl Umut Emekli Yönetici Naber Güven Abi Enes,kapamıyorum ağzımı açıyorum dikkat edersen fermuar yönüne
Praetor Emekli Yönetici Anıl Umut' Alıntı: İfade özgürlüğü var demi Enes,isteyen kullanmaz Genişletmek için tıkla ... Geride kalmış ama espri mükemmel olmuş... Merhaba arkadaşlar...
Anıl Umut' Alıntı: İfade özgürlüğü var demi Enes,isteyen kullanmaz Genişletmek için tıkla ... Geride kalmış ama espri mükemmel olmuş... Merhaba arkadaşlar...
Mehmet Emekli Yönetici eyüpkayabaş' Alıntı: develi küçük bir yer değilya normaldır tanımamamn mehmet Genişletmek için tıkla ... evet 55000 nüfuslu belki şahsen tanıdığım biri ama isim olarak tanıyamadım
eyüpkayabaş' Alıntı: develi küçük bir yer değilya normaldır tanımamamn mehmet Genişletmek için tıkla ... evet 55000 nüfuslu belki şahsen tanıdığım biri ama isim olarak tanıyamadım