sağol dayı iyiyim sen nasılsın
Samsunspor Emekli Yönetici sahra25' Alıntı: selam herkese sohbetiniz çok güzel Genişletmek için tıkla ... ALeykümSeLam Sahra , hoş geLdin .. katıL bakaLım
sahra25' Alıntı: selam herkese sohbetiniz çok güzel Genişletmek için tıkla ... ALeykümSeLam Sahra , hoş geLdin .. katıL bakaLım
s@hr@ Üye Samsunspor' Alıntı: ALeykümSeLam Sahra , hoş geLdin .. katıL bakaLım Genişletmek için tıkla ... Nadir' Alıntı: Sahra hoş geldin.. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk siz beni güldürnüz Allah'ta sizi güldürsün --------------- Ekleme --------------- Nadide sende hoşgeldin
Samsunspor' Alıntı: ALeykümSeLam Sahra , hoş geLdin .. katıL bakaLım Genişletmek için tıkla ... Nadir' Alıntı: Sahra hoş geldin.. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk siz beni güldürnüz Allah'ta sizi güldürsün --------------- Ekleme --------------- Nadide sende hoşgeldin
Samsunspor Emekli Yönetici sahra25' Alıntı: Mehmet'e (smileyler) süper Genişletmek için tıkla ... bir de avatarı görecektin var ya
sahra25' Alıntı: Mehmet'e (smileyler) süper Genişletmek için tıkla ... bir de avatarı görecektin var ya
s@hr@ Üye -YARINIYOK-' Alıntı: sağol sahra hoş buldum sende hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk nerelerdeydin
-YARINIYOK-' Alıntı: sağol sahra hoş buldum sende hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk nerelerdeydin
Mehmet Emekli Yönetici sahra25' Alıntı: Mehmet'e (smileyler) süper Genişletmek için tıkla ... sen şubat mart aylarında filan görcektin bizleri
sahra25' Alıntı: Mehmet'e (smileyler) süper Genişletmek için tıkla ... sen şubat mart aylarında filan görcektin bizleri
s@hr@ Üye Samsunspor' Alıntı: bir de avatarı görecektin var ya Genişletmek için tıkla ... Avatar mı görmedim yaw merak ettim şimdi
Samsunspor' Alıntı: bir de avatarı görecektin var ya Genişletmek için tıkla ... Avatar mı görmedim yaw merak ettim şimdi
Samsunspor Emekli Yönetici Sahra .. Mehmet i.LaçLama eLbisesi iLe resim çektirmiş de , astronot gibiydi VaLLaha Mehmedim ben de biLmiyorum gereksiz bişey , hiç girmedim
Sahra .. Mehmet i.LaçLama eLbisesi iLe resim çektirmiş de , astronot gibiydi VaLLaha Mehmedim ben de biLmiyorum gereksiz bişey , hiç girmedim