Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba

Tuba

Üye
Allah kolaylık versin...Okul yakın galiba? :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben 1 senedir hem cepten hem de pc den giriyorum :)
Okulda cepteyim :D

Tuba

Tuba

Üye
:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis bende hangi ara okula gidiyor diyordum...Cepte aklıma geldi gelmedi değilde çünkü bende 2.5-3yıl yıl cepteninternet kullandım hani ne bileyim ders okul internet hepsi bir arada :hmmm iyi valla ne diyeyim...:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sınav berbat geçti kaldım ...

Tuba

Tuba

Üye
:( hayırlısı olsun...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Edebiyat fena geçti 80 üstü bekliyorum :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Beni kızdıramazsin, ben istersem kızarım :)
Aahahahahahahah! Adamdaki ego bin beş yüz! Enes seni kızdırmak mesaja alıntı ile cevap vermekten kolay be güzel kardeşim. Özel bir şey yapmaya da gerek yok zaten. Ota mota kızıyorsun... He, geçmiş olsun bu arada... Yazsaydın keşke mekana, ben sana "uzaktan yardım"da bulunurdum... Gerçi ben sana yardım edemem, sen istersen yardım alırsın değil mi? Haahahahahah! Neyse ya, çok güldüm... Hocam teşekkürler bu arada, geçmiş sayfada dua etmişsin benim için. Kadıköy'de duruşma bekliyorum. Bakalım biz de Enes gibi kalacak miyiz... "...safahatından dosyanın tekemmul etmediği anlaşılmış olup, kesin süreye uyulmadığından davanın reddine..." Korkulu rüya...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Canım şimdi kızmak istiyor, kızıyorum :angry:
Bana egolu diyene bakın :islik

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:d::d:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ayrıca ben ota b*ka kızmıyorum ki :D
Takip edin, hak edene hak ettiği muameleyi yapıyorum o kadar :)
Hile yapana, kurallara uymayana, iftira atana, kendisi karşısındakinden daha rütbeli diye onu ezene kardeşim diyerek ifade kullanmak zorunda değilim ki ...
Yeni birisi olsa her türlü öğretmeye çalışırım ama beni sala-k yerine koymaya çalışanlara tavrım değişmez :)
Sen polemiğe girmezsin mesajları siler veya konuyu kapatırsın olay orda biter :D
Ben mesajları silemem, her türlü cevabı veririm kim olursa olsun :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ayrıca ben ota b*ka kızmıyorum ki :D
Takip edin, hak edene hak ettiği muameleyi yapıyorum o kadar :)
Hile yapana, kurallara uymayana, iftira atana, kendisi karşısındakinden daha rütbeli diye onu ezene kardeşim diyerek ifade kullanmak zorunda değilim ki ...
Yeni birisi olsa her türlü öğretmeye çalışırım ama beni sala-k yerine koymaya çalışanlara tavrım değişmez :)
Sen polemiğe girmezsin mesajları siler veya konuyu kapatırsın olay orda biter :D
Ben mesajları silemem, her türlü cevabı veririm kim olursa olsun :)

Büyümüş de küçülmüş :evet:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Senin neden son günün abi :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Eğitim daha mühim tabiki ama özleyeceğiz seni yine de kendine iyi bak abi çok çalış don aramıza :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Anıl sana sil deyince her şeyi siliyorsun elinin ayarı yok :d:
Evet okuldayım şu anda ama hoca gelmemiş son 2 ders boş diye eve gideceğim birazdan :D
Yarın 2 sınav var onlara çalışacağım vakit bulursam girerim :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hadi len neyi silmişim:nono:
Boşver kantırı o zaman otur ders çalış:D

Üst Alt