Aahahahahahahah! Adamdaki ego bin beş yüz! Enes seni kızdırmak mesaja alıntı ile cevap vermekten kolay be güzel kardeşim. Özel bir şey yapmaya da gerek yok zaten. Ota mota kızıyorsun... He, geçmiş olsun bu arada... Yazsaydın keşke mekana, ben sana "uzaktan yardım"da bulunurdum... Gerçi ben sana yardım edemem, sen istersen yardım alırsın değil mi? Haahahahahah! Neyse ya, çok güldüm... Hocam teşekkürler bu arada, geçmiş sayfada dua etmişsin benim için. Kadıköy'de duruşma bekliyorum. Bakalım biz de Enes gibi kalacak miyiz... "...safahatından dosyanın tekemmul etmediği anlaşılmış olup, kesin süreye uyulmadığından davanın reddine..." Korkulu rüya...Beni kızdıramazsin, ben istersem kızarım![]()

Ayrıca ben ota b*ka kızmıyorum ki![]()
Takip edin, hak edene hak ettiği muameleyi yapıyorum o kadar
Hile yapana, kurallara uymayana, iftira atana, kendisi karşısındakinden daha rütbeli diye onu ezene kardeşim diyerek ifade kullanmak zorunda değilim ki ...
Yeni birisi olsa her türlü öğretmeye çalışırım ama beni sala-k yerine koymaya çalışanlara tavrım değişmez
Sen polemiğe girmezsin mesajları siler veya konuyu kapatırsın olay orda biter![]()
Ben mesajları silemem, her türlü cevabı veririm kim olursa olsun![]()

Ben mesajları silemem, her türlü cevabı veririm kim olursa olsun![]()

Enes' e msj siLme yetkisi vereLimEnes' e msj siLme yetkisi vereLim

Senin neden son günün abi![]()
Silme işini bana söylemesi yeterli,hallederizEnes' e msj siLme yetkisi vereLim