hasrett kaLdım gözLerinin rengine :(
LAZOFLU Emekli Yönetici sonyerolsson' Alıntı: akşaaaaaam ooooldduu hüzüüüünlendiiiiim beeeeeeen yiineeeee Genişletmek için tıkla ... Uçmuş bu
sonyerolsson' Alıntı: akşaaaaaam ooooldduu hüzüüüünlendiiiiim beeeeeeen yiineeeee Genişletmek için tıkla ... Uçmuş bu
Samsunspor Emekli Yönetici az önce Mehmet' i aradım durumdan bahsettim , önceLikLe hepinize SeLamLarı var .. maaLesef buLuşmaya katıLamıyor , yaLnız kaLmış ve sadece saLı günLeri uygun oLurum diyor , o da size uymaz ...
az önce Mehmet' i aradım durumdan bahsettim , önceLikLe hepinize SeLamLarı var .. maaLesef buLuşmaya katıLamıyor , yaLnız kaLmış ve sadece saLı günLeri uygun oLurum diyor , o da size uymaz ...
EroL Emekli Yönetici Güven abi şu şarkıyı bilirmisin ? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güven abi şu şarkıyı bilirmisin ? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EroL Emekli Yönetici Gönül akkorun eski bi şarkısı abi. Kasetlerde vardı daha yeni internete düşmüş bi kaç ay önce güzel şarkıdır
Gönül akkorun eski bi şarkısı abi. Kasetlerde vardı daha yeni internete düşmüş bi kaç ay önce güzel şarkıdır
Praetor Emekli Yönetici Bugün iki duruşma var, biri taaaa Bakırköy'de biri taaa Kadıköy'de... :zırlarım: