Yavrı ceylan ; Ne var ne yok ?
LAZOFLU Emekli Yönetici DiaBLoS™;2330081' Alıntı: Yavrı ceylan ; Ne var ne yok ? Genişletmek için tıkla ...
LAZOFLU Emekli Yönetici DiaBLoS™;2330092' Alıntı: Canlarım acil çıkmam gerekiyor . Hepinizi seviyorum . Hoşcakalın . Selamlar . Genişletmek için tıkla ... Nereye daha karbuz kesecektik.
DiaBLoS™;2330092' Alıntı: Canlarım acil çıkmam gerekiyor . Hepinizi seviyorum . Hoşcakalın . Selamlar . Genişletmek için tıkla ... Nereye daha karbuz kesecektik.
Praetor Emekli Yönetici Can ciğer Ali kardeş... Hoşçakal... İmam Recep... Kulağa hoş geliyor... Bir de bayıldın mı... Ooooh, mis... Yeriz...
Can ciğer Ali kardeş... Hoşçakal... İmam Recep... Kulağa hoş geliyor... Bir de bayıldın mı... Ooooh, mis... Yeriz...
LAZOFLU Emekli Yönetici Ata aşağıdaki uygulamayı aç, 1. kanalı dinle senin için istek istedim , acele et. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
LAZOFLU Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Yoktum buralarda kısa bir süre Oflu... Hangi parça idi? Genişletmek için tıkla ... Sıradaki parça
Praetor' Alıntı: Yoktum buralarda kısa bir süre Oflu... Hangi parça idi? Genişletmek için tıkla ... Sıradaki parça
LAZOFLU Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Sen adını söyle ben netten dinlerim Genişletmek için tıkla ... Sen hani sarı kafa kullanmayacaktın.
Praetor' Alıntı: Sen adını söyle ben netten dinlerim Genişletmek için tıkla ... Sen hani sarı kafa kullanmayacaktın.
Mehmet Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Hani nerede sarı kafa? Genişletmek için tıkla ... :kullandınata:
LAZOFLU Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Hani nerede sarı kafa? Genişletmek için tıkla ... Kullanmadım dede göreyim