:d:
LAZOFLU Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: sen harbi harbi OfLusun Recep Genişletmek için tıkla ... Yanlışın var ben Trabzon Of'luyum , Hrbi Oflu değilim
Samsunspor' Alıntı: sen harbi harbi OfLusun Recep Genişletmek için tıkla ... Yanlışın var ben Trabzon Of'luyum , Hrbi Oflu değilim
LAZOFLU Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Samsunspor' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yuvarlanmayı ne kadar seviyorsunuz
Nadir' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Samsunspor' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yuvarlanmayı ne kadar seviyorsunuz
LAZOFLU Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: burası yuvarlanma yeri.. Genişletmek için tıkla ... İyi o zaman, ama ben yuvarlanmayı sevmiyim, zıplasak olurmu
Nadir' Alıntı: burası yuvarlanma yeri.. Genişletmek için tıkla ... İyi o zaman, ama ben yuvarlanmayı sevmiyim, zıplasak olurmu
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi 6 ay yuvarlan bizim gibi sonra başka hareketlere geçersin..yavaş yavaş Recebim..
LAZOFLU Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: olur o da olur , ama önce sırtın düzelsin Genişletmek için tıkla ... Yeğen , bunlar beni sevmiyi! Seni sevmeyen banlansın dayi.
Samsunspor' Alıntı: olur o da olur , ama önce sırtın düzelsin Genişletmek için tıkla ... Yeğen , bunlar beni sevmiyi! Seni sevmeyen banlansın dayi.
Samsunspor Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: 6 ay yuvarlan bizim gibi sonra başka hareketlere geçersin..yavaş yavaş Recebim.. Genişletmek için tıkla ... Pınaaaarr iyi akşamLar Kardeşim , hoş geLdin
Nadir' Alıntı: 6 ay yuvarlan bizim gibi sonra başka hareketlere geçersin..yavaş yavaş Recebim.. Genişletmek için tıkla ... Pınaaaarr iyi akşamLar Kardeşim , hoş geLdin
LAZOFLU Emekli Yönetici minoo' Alıntı: iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... İyi akşamlar, yesin seni tavşanlar.