Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Uyarıdan sonra 1 gün içerisinde düzenlenmez ise yönetici imzayı siler diyor, 1 gün geçmeden ne hakla siliyorsun ? Belki müsait değilim, vaktim yok ?
Bu ne baskıcı ve sıkıcı bir yönetim yahu esneklik namına hiçbir şey yok !
Kuralların içinde takımı tahrik eden mesajlar yasak dediğini de görmedim ?
Bir fenerli olarak yediremiyorsun ve hepsini yok ediyorsun...
Terbiyesizliğin alemi yok Enes!!! Haddini bil!!!
Elinde kanıt varsa kopyala yapıştır bir word belgesine bu adam Fenerbahçeli olarak yöneticilik yapıyor diye git Ozan'a şikâyet et! Benim yaptığım HER İŞLEM kayıtlıdır sistemde!.. Hepsini geçici siliyorum!!!
Ozan geç cevap verir ama mutlaka verir!.. Admin hata yapmışsa adminin eylemi geri de alınır bu forumda!!! Geçmişimiz örneklerle dolu.

Temelsiz iftiralarını, isabetsiz yorumlarını da kendine sakla!

Üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş ve uyulmaması durumunda uygulanacak cezai yükümlülükleri kabul etmiş sayılacaktır...
1-Üye olurken ahlaksız isim seçmek, başkasının kullanıcı adı ile foruma katılmak, mesajlara ve imzalara tahrik edici, ahlaksız veya siyasi amaçlı yazılar yazmak, Reklam Yapmak yasaktır.
Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir yada kural dışı ise derhal müdahale edilir ve kurallar yöneticiler dahil herkes için geçerlidir.
13-Kullanıcılar forum içerisinde bir bölüme yazı yazarlarken devleti , milleti ya da herhangi bir marka, firmayı veya kurumu aşağılamayacağı gibi aynı şekilde olduğundan da üstün gösteremezler. Aksi durumda cezai işlem uygulanacaktır.
15-Forum kurallarına uymayan üyelerin foruma yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabilir.
16-Forum içerisinde yada Özel Mesaj Sistemi ile, bir üyenin diğer bir üye veya üyeleri rahatsız etmesi kesinlikle yasaktır.. İhlal edenler, 1 Hafta süresince siteden uzaklaştırılır. Sonrasında tekrarlanırsa, kalıcı olarak siteden uzaklaştırılır.
http://www.maxicep.com/maxicep-forum-kurallari.html

Benim cezai işlem uygulama hakkım var dünden bu yana yapılanlar söylenenler karşısında! Bir Allah'ın kuluna da uyarı vermedinm daha! Fenerlisine de Beşiktaşlısına da Galatasaraylısında da!
Ben mi esnek değilim!!!
Doğru arkadaş... Esnek olmayacaksın. Gak diyene basacaksın cezayı... Yoksa adam gelip seni nelerle suçluyor!!! Hale bak ya!!!

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
neyse abiler tartışıp huzurunuzu bozmayın .....

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Seninki tartışma mesajı değil miydi :ah

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
E e nevar ne yok gençler...

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
nolsun abi nasılsın nerelerdesin....

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Iyiyim Mehmet Abi sen nasılsın :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ne olsun Mehmet Abi... Forumla uğraşıyoruz her zamanki gibi... Bazen kendimi itfaiyeci gibi hissediyorum. Geç gidersem yangın büyüyor ve iş itfaiye işine değil yıkım işine kalıyor...
Erken gidersek de alevleri söndürelim derken kendimiz de yanıyoruz yer yer...
Bazen beklesem mi acaba diyorum. Yıkmak çok kolay zira... 3-5 saniyeyi alıyor.

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
cümleten merhaba nasılsınız....

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yıksana ?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağolun arkadaşlar idare edip gidiyoruz bahçe ilaçlama işiyle uğraşıyorum şunuda söyleyim ben bir koyu galatasaraylı olarak gs nin hiçbir şampiyonluğu arkadaşlığınızdan daha değerli değil benim için

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
tabi abi ya nolcak sanki 2 günlük dünya kim için kime kızıyoz....

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sağolun arkadaşlar idare edip gidiyoruz bahçe lama işiyle uğraşıyorum şunuda söyleyim ben bir koyu galatasaraylı olarak gs nin hiçbir şampiyonluğu arkadaşlığınızdan daha değerli değil benim için
Hayatımda "takılmak" haricinde hiç kimseyle maç tartışması da yapmışlığım yoktur vallahi benim. Ben koyu Fenerli de değilim ki... En son izlediğim maç yanılmıyorsam Denizli'ye kaybettiğimiz 2006 maçıydı... Dün de Güven tarif etti nasıl izleneceğini de 2. yarıyı izledim işte... Hepsi bu bizim fanatikliğimizin...
Hayatımda kavga ettiğimi de bilmem maç yüzünden.
Ama "saygı" kavramına takığımdır. Onun için tartışabiliyorum.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Helal olsun Mehmedim ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Saygıda kimseye kusur etmedim, birinize dahi 'abi' demeden mesaj yollamadim ... Onun dışında kötü sözler de söylemedim ...Kimse bana karşı saygısız diyemez, büyüklerim arasında ayrım da yapmadım ...
Ama bir yere kadar, benim herhangi bir mesajım, konum veya imzam silinince deliye dönüyorum ve karşımda kim varsa tanımıyorum ...Silmek son çare diye düşündüğümden ötürü olabilir bu ... Neyse, Ben böyleyim, kimseye ayak uydurmak zorunda değilim, varsa cezamız verin çekelim , yoksa haydi selametle kalın ...

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
:hmmm:hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Helal olsun Mehmedim ...
Ah Güven ah... Hep senin başının altından çıkıyor bunlar. Şimdi bir de dünkü özel mesajlarımızda dediğim gerçek olursa ne olacak he?.. Ya alır götürürlerse bizi?.. İllagal Güven!..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İlaçlama talimatı: mutlaka koruyu maske eldiven gözlük koruyucu elbise giyilmelidir bende ne var hiç biri..
Kesinlikle sigara içilmemelidir: ben bi paket oldu nerdeyse

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
yahu dedin illa izlicem , uçarı kaçarı yok illa dedin illagal olduk . Hadi yine yapmazdım da sana güvendim yaw :d:

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
neyse ben gidiyorum millet sonra görüşürüz istanbula gidiyorum daha otobüse yetişcem...:koş:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
lama talimatı :d::d: yok porsuk talimatı

Yahu i.laçlama yazsana :kop:

Üst Alt