Praetor
Emekli Yönetici
Terbiyesizliğin alemi yok Enes!!! Haddini bil!!!Uyarıdan sonra 1 gün içerisinde düzenlenmez ise yönetici imzayı siler diyor, 1 gün geçmeden ne hakla siliyorsun ? Belki müsait değilim, vaktim yok ?
Bu ne baskıcı ve sıkıcı bir yönetim yahu esneklik namına hiçbir şey yok !
Kuralların içinde takımı tahrik eden mesajlar yasak dediğini de görmedim ?
Bir fenerli olarak yediremiyorsun ve hepsini yok ediyorsun...
Elinde kanıt varsa kopyala yapıştır bir word belgesine bu adam Fenerbahçeli olarak yöneticilik yapıyor diye git Ozan'a şikâyet et! Benim yaptığım HER İŞLEM kayıtlıdır sistemde!.. Hepsini geçici siliyorum!!!
Ozan geç cevap verir ama mutlaka verir!.. Admin hata yapmışsa adminin eylemi geri de alınır bu forumda!!! Geçmişimiz örneklerle dolu.
Temelsiz iftiralarını, isabetsiz yorumlarını da kendine sakla!
http://www.maxicep.com/maxicep-forum-kurallari.htmlÜye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş ve uyulmaması durumunda uygulanacak cezai yükümlülükleri kabul etmiş sayılacaktır...
1-Üye olurken ahlaksız isim seçmek, başkasının kullanıcı adı ile foruma katılmak, mesajlara ve imzalara tahrik edici, ahlaksız veya siyasi amaçlı yazılar yazmak, Reklam Yapmak yasaktır.
Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir yada kural dışı ise derhal müdahale edilir ve kurallar yöneticiler dahil herkes için geçerlidir.
13-Kullanıcılar forum içerisinde bir bölüme yazı yazarlarken devleti , milleti ya da herhangi bir marka, firmayı veya kurumu aşağılamayacağı gibi aynı şekilde olduğundan da üstün gösteremezler. Aksi durumda cezai işlem uygulanacaktır.
15-Forum kurallarına uymayan üyelerin foruma yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabilir.
16-Forum içerisinde yada Özel Mesaj Sistemi ile, bir üyenin diğer bir üye veya üyeleri rahatsız etmesi kesinlikle yasaktır.. İhlal edenler, 1 Hafta süresince siteden uzaklaştırılır. Sonrasında tekrarlanırsa, kalıcı olarak siteden uzaklaştırılır.
Benim cezai işlem uygulama hakkım var dünden bu yana yapılanlar söylenenler karşısında! Bir Allah'ın kuluna da uyarı vermedinm daha! Fenerlisine de Beşiktaşlısına da Galatasaraylısında da!
Ben mi esnek değilim!!!
Doğru arkadaş... Esnek olmayacaksın. Gak diyene basacaksın cezayı... Yoksa adam gelip seni nelerle suçluyor!!! Hale bak ya!!!