Olacak iş değildi bu!..FEnerbahçe taraftar sitesi Antu.com dan bir alıntı..//Girş sayfası
Olacak iş değildi bu!..
Ben de şampiyon olduk sanmıştım. Resmen futbolcuları yanılttılar ve belki de gol getirebilecek "son" pozisyonu oynatmadılar.
şok oldum o an . Tribünler birbirine sarılıyor , Volkan - Bilica al gülüm yapıyorlar . kenardan sesler geliyor yemeyin yemeyin şampiyonuz diye ... sahaya taraftarlar giriyor , Wederson omuzlarda gülücükler ile eğleniyor 
Kesinlikle bir skandaldır bu ve büyük bir hak yemedir...şok oldum o an . Tribünler birbirine sarılıyor , Volkan - Bilica al gülüm yapıyorlar . kenardan sesler geliyor yemeyin yemeyin şampiyonuz diye ... sahaya taraftarlar giriyor , Wederson omuzlarda gülücükler ile eğleniyor
Akıl alacak gibi değil .. Sevmem aslında futbol muhabbeti yapmayı her ne kadar gençliğimi ömrümü tribünlerde bitirmiş olsam da , lakin son günlerde moda olan paranoyalara bir paranoya da ben eklemek isterim nacizane ..
bunu yapan yönetimdir .. yapın anonsu yoksa burdan sağ çıkartmazlar bizi diyerek finishi kırdılar !
E herhalde be Anıl'ım... Anons yapan adam keyfine göre söylemiyor ya... Yemez yani... Yönetim linç edilmez belki ama onu ederler.Belki anonsçuya da yanlış bilgi gelmiştir..