anlamadım?
Praetor Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: yahu özellikle sana karşı smileyley leylimley yapmayım diyorum ama dayanamıyorum Genişletmek için tıkla ... Yahu sen yuvarlan bak keyfine Güven'im!.. Sana yuvarlanmak yakışıyor hacı!.. (Yanlış anlamayalım lütfen) jjjjjjjjjjjjjjj' Alıntı: kusura bakma abi biraz yabancılık çektim Genişletmek için tıkla ... Alışırsın zamanla...
Samsunspor' Alıntı: yahu özellikle sana karşı smileyley leylimley yapmayım diyorum ama dayanamıyorum Genişletmek için tıkla ... Yahu sen yuvarlan bak keyfine Güven'im!.. Sana yuvarlanmak yakışıyor hacı!.. (Yanlış anlamayalım lütfen) jjjjjjjjjjjjjjj' Alıntı: kusura bakma abi biraz yabancılık çektim Genişletmek için tıkla ... Alışırsın zamanla...
Praetor Emekli Yönetici Ne yapalım alışıyoruz artık. Ben de gülebilirim hem. Baaak: Nıhahahahahhaahohohohohohahahah... Hmmm... Yok yahu, aynı olmadı bu...
Ne yapalım alışıyoruz artık. Ben de gülebilirim hem. Baaak: Nıhahahahahhaahohohohohohahahah... Hmmm... Yok yahu, aynı olmadı bu...
Praetor Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: ulen ben baya Fransız kaldım yahu.. Genişletmek için tıkla ... Aman hocam, onlar şarap içiyor!..
Nadir' Alıntı: ulen ben baya Fransız kaldım yahu.. Genişletmek için tıkla ... Aman hocam, onlar şarap içiyor!..
Praetor Emekli Yönetici Neden "Fransız Kalmak" diye bir deyim var acaba... Bu adamlar bu kadar mı sal/ak ?.. Hiç bir şey anlamıyorlar mı?.. Ya da ebleh ebleh mi bakıyorlar...
Neden "Fransız Kalmak" diye bir deyim var acaba... Bu adamlar bu kadar mı sal/ak ?.. Hiç bir şey anlamıyorlar mı?.. Ya da ebleh ebleh mi bakıyorlar...