Sensiz olmaz hacıekipman tamam eski günlerde kaldı be Ata İstanbul alemleri
siz takılın yeğenle
![]()
Sen gönlümüzün adminisin hacıBizide admin yap Ata 1 günlük 23 nisan geçti amaidare et bizde kazık kadar adamlarız
![]()
Sitenin onursal adminisin
Senin de rütbeni düşürdük işte. Bir günden fazla oldu ama idare et... Bu arada profil notuna bir şey demedin...Ooo sevindim buna![]()
Ben de 1 senedir üyeyim üyelik yüzü görüyorum sürekli şu 1 gün uygulamasını bana da uygulayın yahu4 günde amma değişiklik olmuş yahu geri kaldık
![]()
En hevessiz bendim herhalde... Son 20 mesajı herhalde 5 günde yazdımBana çok göründü galiba amma hevesli olan var genaral olmak için![]()
Hergün de forumdayım üstelik 
Güven general olamaz kiii Güven general olamaz kiiiheye yaw Güven seni heralde general göremeyeceğiz.. Fenerin kupa aldığını göremediğimiz gibi..![]()

Yahu her gördüğünüz misafire keti demeyin. Benim o!.. Gizliyim ya...1 keti gördüm sanki![]()
Keti deyip durmayın bana, hasta etmeyin adamı 
Eee? Beğendin mi bariAta magazin yorumlarını takip ettim Hacı
![]()

Eee? Beğendin mi bari![]()

Sadece oraya yazıyor 

xxDfnxx
Bu arkadaşa bayılıyorum yahu ben
Benim bir konuma alakasız olarak selam benimle tanışmak isteyen yok mu dedi...
Sildim, uyardım, "hoşgeldin" bölümüne yönlendirdim. Sonra gitti orada bir konu buldu. Dadandı konuyaSadece oraya yazıyor

evet hayırdır![]()
xxD€fn€xx
Bu arkadaşa bayılıyorum yahu ben
Benim bir konuma alakasız olarak selam benimle tanışmak isteyen yok mu dedi...
Sildim, uyardım, "hoşgeldin" bölümüne yönlendirdim. Sonra gitti orada bir konu buldu. Dadandı konuyaSadece oraya yazıyor

Ayrıca Güven'im, Aziz'im beğenir de ben yazmaz mıyım![]()