bu son , bu smileyin adı keti olsun :d::d: eski günler gibi olduk bu gece :) yakıştı ha:d:
Mehmet Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: bu son , bu smileyin adı keti olsun eski günler gibi olduk bu gece Genişletmek için tıkla ... yakıştı ha
Samsunspor' Alıntı: bu son , bu smileyin adı keti olsun eski günler gibi olduk bu gece Genişletmek için tıkla ... yakıştı ha
Samsunspor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Pis kokular gelmeye başladı Genişletmek için tıkla ... yerim seni
Praetor Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: naber misafir , ge gel bakma ordan .. (ketidir Kesin) Genişletmek için tıkla ... Artık en ufak bir ses duysak hemen rahatlıyoruz : Ketidir keti Babacanlar öldürdünüz beni gülmekten, eski sayfaları bir karıştırdım da Günaydın bu arada herkese... Bu arada benim için gün çoktan başladı ya neyse
Samsunspor' Alıntı: naber misafir , ge gel bakma ordan .. (ketidir Kesin) Genişletmek için tıkla ... Artık en ufak bir ses duysak hemen rahatlıyoruz : Ketidir keti Babacanlar öldürdünüz beni gülmekten, eski sayfaları bir karıştırdım da Günaydın bu arada herkese... Bu arada benim için gün çoktan başladı ya neyse