Günaydın Ata..
Samsunspor Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: kimmiş yavru kurt:? Genişletmek için tıkla ... Mehmet & Aziz minoo' Alıntı: qünaydınlaar Genişletmek için tıkla ... Günaydın MinoPınar Nadir' Alıntı: günaydın.. Genişletmek için tıkla ... günaydın Hocam Praetor' Alıntı: Günaydın gönüldaşlar Genişletmek için tıkla ... Günaydın Ata
Nadir' Alıntı: kimmiş yavru kurt:? Genişletmek için tıkla ... Mehmet & Aziz minoo' Alıntı: qünaydınlaar Genişletmek için tıkla ... Günaydın MinoPınar Nadir' Alıntı: günaydın.. Genişletmek için tıkla ... günaydın Hocam Praetor' Alıntı: Günaydın gönüldaşlar Genişletmek için tıkla ... Günaydın Ata
huri$ Üye iyiyim te$ekkurler nadir bayadir ugramami$im yahuu 26 04 2010 nasilsiniz nasil gidiyor herkes iyimi
Praetor Emekli Yönetici Aziz™;2285873' Alıntı: Mehmet abim bana bir akım başlattığımı söyledi bu smileyleri ben yaydım herkes kullanıyor Genişletmek için tıkla ... Ben buldum. Ben yükledim site server ine. Ben ekledim ifadeler listesine. Ama millet övünüyor Hoşgeldin Huriş
Aziz™;2285873' Alıntı: Mehmet abim bana bir akım başlattığımı söyledi bu smileyleri ben yaydım herkes kullanıyor Genişletmek için tıkla ... Ben buldum. Ben yükledim site server ine. Ben ekledim ifadeler listesine. Ama millet övünüyor Hoşgeldin Huriş