:d::d::d: kayıp birkaç gündür
Praetor Emekli Yönetici Ben Taksim'in dibinde çalışıyorum yahu Offf... 1 Mayıs...Ne anlıyorlar anlamıyorum... Evlerinde ailecek kutlasalar ya?.. Bu arada konuda mısır gördüm Canım fena çekti yahu
Ben Taksim'in dibinde çalışıyorum yahu Offf... 1 Mayıs...Ne anlıyorlar anlamıyorum... Evlerinde ailecek kutlasalar ya?.. Bu arada konuda mısır gördüm Canım fena çekti yahu
Samsunspor Emekli Yönetici ben de hiç anlamam 1Mayıs felan Ata hiç sorma Nadide çıldırttı beni nasıl canım çekiyor AleykümSelam Onur , sağol ben iyiyim sen nasılsın ?
ben de hiç anlamam 1Mayıs felan Ata hiç sorma Nadide çıldırttı beni nasıl canım çekiyor AleykümSelam Onur , sağol ben iyiyim sen nasılsın ?
-YARINIYOK- Üye Önce yeşil yeşil soyacaksın ister köz de ister suda pişereceksin suda pişirdiğin bol tuzlu olacak
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi valla pazartesinin yorgunluğu sendrom olur her zaman..şükür hafif yorgunluk dışında bir sıkıntı yok.. sizler nasılsınız?
valla pazartesinin yorgunluğu sendrom olur her zaman..şükür hafif yorgunluk dışında bir sıkıntı yok.. sizler nasılsınız?
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: öğlene kadar bahçedeydim şimdi işteyim gerisini sz düşünün Genişletmek için tıkla ... neyi düşüneceğiz Nadiş..?
-YARINIYOK-' Alıntı: öğlene kadar bahçedeydim şimdi işteyim gerisini sz düşünün Genişletmek için tıkla ... neyi düşüneceğiz Nadiş..?