Tatlımm yawwrummm falan :kop::d: Biz rahatsız etmeyelim :kop:
-YARINIYOK- Üye Nadir' Alıntı: noluyoruz Nadiş.. Genişletmek için tıkla ... birşey olmuyor abi Samsunspor' Alıntı: Selam Canlaaarrr Enes o imza ne öyle Genişletmek için tıkla ... a.slem dayı TuRkiShCowboy' Alıntı: Nadide abla benim tarafa geçti İmzayı bırak da abi o profil muhabbetleri ne öyle keti falan noluyoruz Genişletmek için tıkla ... sen öyle san enes ben nadir abimden tarafıyım ------------------------------------------- ------------------------------------------------------------- ------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------
Nadir' Alıntı: noluyoruz Nadiş.. Genişletmek için tıkla ... birşey olmuyor abi Samsunspor' Alıntı: Selam Canlaaarrr Enes o imza ne öyle Genişletmek için tıkla ... a.slem dayı TuRkiShCowboy' Alıntı: Nadide abla benim tarafa geçti İmzayı bırak da abi o profil muhabbetleri ne öyle keti falan noluyoruz Genişletmek için tıkla ... sen öyle san enes ben nadir abimden tarafıyım ------------------------------------------- ------------------------------------------------------------- ------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------
Samsunspor Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... nasıl da keyiflendi ba ba ba baaaa Hocaaam Sen de miiii
-YARINIYOK-' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... nasıl da keyiflendi ba ba ba baaaa Hocaaam Sen de miiii
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi hımmm hatırladım Mehmet bir ara çatılarda geziyordu..nedeni belli oldu..