beni yemeğe çağırıyorlar 45 dk'ye geliyorum:)görüşürüz
Mehmet Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: neyi bitirdin Mehmet? Genişletmek için tıkla ... öğlenden beri fotoğraf programı Türkçeleştirmeye çalışıyorum
Nadir' Alıntı: neyi bitirdin Mehmet? Genişletmek için tıkla ... öğlenden beri fotoğraf programı Türkçeleştirmeye çalışıyorum
Mehmet Emekli Yönetici Aziz™;2212929' Alıntı: beni yemeğe çağırıyorlar 45 dk'ye geliyorumgörüşürüz Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun Aziz gerci yemışindir artık
Aziz™;2212929' Alıntı: beni yemeğe çağırıyorlar 45 dk'ye geliyorumgörüşürüz Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun Aziz gerci yemışindir artık
haltie Üye Konuyu Toplam 11 Kişi okuyor Genişletmek için tıkla ... haltie*, Aziz™+, Mehmet*+, beratman, Samsunspor+, atakanka, moryel2, xxnefretxx, dnzcn, cetincett, girllie65
Konuyu Toplam 11 Kişi okuyor Genişletmek için tıkla ... haltie*, Aziz™+, Mehmet*+, beratman, Samsunspor+, atakanka, moryel2, xxnefretxx, dnzcn, cetincett, girllie65
Samsunspor Emekli Yönetici Aziz' Alıntı: evet hiçbir forumda yok böyle sıcak bir ortam ve güzel insanlar Genişletmek için tıkla ... +1
Aziz' Alıntı: evet hiçbir forumda yok böyle sıcak bir ortam ve güzel insanlar Genişletmek için tıkla ... +1