Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Aziz™

Üye
rica ederim Güven abim:sarıl:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Mehmet , hap 5 tane 0 ;)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sadece rapiddekini yüklesem olurmu

Aziz™

Üye
evet Mehmet abim zaten o dil dosyası ve ana uygulamanın birleşimi olanı.en iyisi onu yükle diğeri parçalı şeklide ya şimdi işin yoksa onu şuraya at bunu buraya at bilmem ne bir sürü iş.diğeri tek bir dosya:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Benim yıldızım , numaralarla ölçülmez onu biliyorum ..:ehe

Aziz™

Üye
:d::d::d:

haltie

haltie

Üye
DiaBLoS™;2209347' Alıntı:
A.selam Halit'im , datlım gaymatlım ..
Nasılsın ?

iyidir çok gıymatlım sen nasılsın:op::sarıl:

zahmet olmazsa Azizcim , benim için çok da önemli bişey değil aslında sen bilirsin :op:

Haliiiitttt :sarıl: 10 numara yeğeeen 10

dayım benim(bu arada ali dayı şarkıya on dedi bana demedi :ağlarım: ) dayım sen on numara dayısın:op:

Aziz™;2209354' Alıntı:
hoşgeldin can dostum:)
nasılsın?

Ali abi o nasıl hitap yahu:kop:

eyvallah canım kardeşim sen nasılsın :op:

Aziz hangisini kurcam bunların:hmmm
Halit hoşgeldin:op:

dayım benim nasılsın :op:

abiler kardeşler ara ara giriyorum geç yazıyorum misafir var verdiğim rahatsızlıktan dolayı özürlerimi sunarım :eheayrıca hepiniz yürektesiniz öperim sizi :op::sarıl:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Misafirler arasında gız var mı , gıymatlım Halit im . :ehe

Aziz™

Üye
rica ederim Halitcim can dostum o ne demek kusuru mu olur.sende yürektesin kardeşim benim:op:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Azizcim , Halit e abi de .. Senden yaş olarak bayağı büyük . :ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Halit :op: :sarıl:

haltie

haltie

Üye
:ehe vardı kardeşim :ehe arkadaşlarım vardı ayrıca onlar gitti şimdi dünürler geldi zonguldaktan :) senin başını da bağlarız kardeşim :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İkiside aynımı Aziz öyleyse alttakini indireyim

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
:ehe vardı kardeşim :ehe arkadaşlarım vardı ayrıca onlar gitti şimdi dünürler geldi zonguldaktan :) senin başını da bağlarız kardeşim :)

Askerlik bitsin de , o da olur . Seni şahidim yapacam :D

haltie

haltie

Üye
Kral Dayım :op:

Farketmez Ali yürekler bir olsun :) süpersiniz arkadaşlar iyiki varsınız valla:ağlarım:

Aziz™

Üye
İkiside aynımı Aziz öyleyse alttakini indireyim

Mehmet abim şimdi rapid linkinde olan 8 mb'lik dosya sadece tek bir dosya onun dışında birşey kurmuyorsun.herşeyi o.ama ekte verdiğim 5 dosyadan biri ana uygulama diğerleride yani geriye kalan dosyalarda adından anlaşılacağı gibi o uygulamaya ait dil dosyaları.sen rapid linkindekini kurarsan dil dosyasıyla uğraşmana gerek yok.sadece rapid'tekini kur yeter

--------------- Ekleme ---------------

Kral Dayım :op:

Farketmez Ali yürekler bir olsun :) süpersiniz arkadaşlar iyiki varsınız valla:ağlarım:

can dostum güzel insan ya sende iyiki varsın kardeşim:op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Tamam Aziz sağol yaw 30kb lık exe dosyasına 4 kelime yazamadım sabahtan beri kafa kalmadı valla:s

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Teşekkür ediyorum Halit im . Bunun için de senin katkın var ..:op:

Aziz™

Üye
Tamam Aziz sağol yaw 30kb lık exe dosyasına 4 kelime yazamadım sabahtan beri kafa kalmadı valla:s

rica ederim abim ne demek:op:
abim şimdi program dehşet birşey.mesela ev kelimesi yazıyorsun ev almak ev satmak eve girmek evi boyamak vs vs yazdığın kelimeyle ilgili yüzlerce cümle çıkarıyor ve hem görsel hemde sesli olarak.piyasada bulabileceğin cep için olan en kral program bu valla

Üst Alt