hay Allahım ya..noluyor bu insanlara?:hmmm
tragedie Emekli Yönetici çok şükür nadir hocam iyiym bende ne olsun devam sizlerde iyisinizdir inş mehmet abi güven abi aziz kardeşim diğer bütün gönüldaşlar
çok şükür nadir hocam iyiym bende ne olsun devam sizlerde iyisinizdir inş mehmet abi güven abi aziz kardeşim diğer bütün gönüldaşlar
Samsunspor Emekli Yönetici Mehmet denemdm ,editörü kurdum fakat boom gerekli dedğne göre ,yarn bakarm. Maxi burda çok ağır ya, yoksa gerçekten uçuyo 35sürüm --------------- Ekleme --------------- Hocam sadece şunu yazdı . Dayı artık yokum, süresiz ban istedim !
Mehmet denemdm ,editörü kurdum fakat boom gerekli dedğne göre ,yarn bakarm. Maxi burda çok ağır ya, yoksa gerçekten uçuyo 35sürüm --------------- Ekleme --------------- Hocam sadece şunu yazdı . Dayı artık yokum, süresiz ban istedim !
tragedie Emekli Yönetici Aziz™;2207450' Alıntı: iyiyiz şükür Leventcim sende iyisin inşallah Genişletmek için tıkla ... daim olsun aziz kardeşim iyiym bende sagolasın ...
Aziz™;2207450' Alıntı: iyiyiz şükür Leventcim sende iyisin inşallah Genişletmek için tıkla ... daim olsun aziz kardeşim iyiym bende sagolasın ...
Mehmet Emekli Yönetici Ben sana bi ara detaylı anlatırım Güven çok karışık Ah Nadiş ah numarası var yarın bi arayım bakayım
Samsunspor Emekli Yönetici ara Mehmet ara .. Memom inanamyorum uçuyorum --------------- Ekleme --------------- ı love opera la la la laaa --------------- Ekleme --------------- hadi hızlanın
ara Mehmet ara .. Memom inanamyorum uçuyorum --------------- Ekleme --------------- ı love opera la la la laaa --------------- Ekleme --------------- hadi hızlanın
Mehmet Emekli Yönetici Zoom step out Zoom step in Bunlar yaklaştır ve uzaklaştırmı demekti --------------- Ekleme --------------- Samsunspor' Alıntı: ara Mehmet ara .. Memom inanamyorum uçuyorum --------------- Ekleme --------------- ı love opera la la la laaa --------------- Ekleme --------------- hadi hızlanın Genişletmek için tıkla ...
Zoom step out Zoom step in Bunlar yaklaştır ve uzaklaştırmı demekti --------------- Ekleme --------------- Samsunspor' Alıntı: ara Mehmet ara .. Memom inanamyorum uçuyorum --------------- Ekleme --------------- ı love opera la la la laaa --------------- Ekleme --------------- hadi hızlanın Genişletmek için tıkla ...