Anıl AleykümSelam , hoşgeldin kardeş :) naber Mehmet nasıl gidiyor ?
Anıl Umut Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Aleyküm selam Anıl hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... HoşbuldumNasılsın Abi? Samsunspor' Alıntı: Anıl AleykümSelam , hoşgeldin kardeş naber Mehmet nasıl gidiyor ? Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum.İyilik ya senden naber abi?
Mehmet' Alıntı: Aleyküm selam Anıl hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... HoşbuldumNasılsın Abi? Samsunspor' Alıntı: Anıl AleykümSelam , hoşgeldin kardeş naber Mehmet nasıl gidiyor ? Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum.İyilik ya senden naber abi?
Anıl Umut Emekli Yönetici Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) Anıl Umut*+, IkraSeTH, nakres59, savi42 Misafir kim ola ki?
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) Anıl Umut*+, IkraSeTH, nakres59, savi42 Misafir kim ola ki?
Samsunspor Emekli Yönetici fanlarımızdır daaa --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: Yaptım laaannn Genişletmek için tıkla ... hangi pro.yu --------------- Ekleme --------------- eklesene buraya Mehmet
fanlarımızdır daaa --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: Yaptım laaannn Genişletmek için tıkla ... hangi pro.yu --------------- Ekleme --------------- eklesene buraya Mehmet
Samsunspor Emekli Yönetici merak ettim Mehmet ,sabırsızlandım bi de merhaba Nadir ,tekrardan hoşgeldin .. kulağın çınlamadı değil mi
merak ettim Mehmet ,sabırsızlandım bi de merhaba Nadir ,tekrardan hoşgeldin .. kulağın çınlamadı değil mi
Anıl Umut Emekli Yönetici Merhaba Nadir Abi Ben bir virüs taraması yapayım,pc çok sakatlaştı gelirim sonra.
Mehmet Emekli Yönetici Güven bir bak ama hepsini çevirmedim Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Samsunspor Emekli Yönetici tamam Babacan deniyorum .. ben çıkıyorum hepiniz yürektesiniz neyse biraz daha kalayım .. Nadide sağolsun bikaç sayfa geri git Hocam Mehmet sisboom da gerekiyor mu ? --------------- Ekleme --------------- Babacan bu tamamen ingilizce
tamam Babacan deniyorum .. ben çıkıyorum hepiniz yürektesiniz neyse biraz daha kalayım .. Nadide sağolsun bikaç sayfa geri git Hocam Mehmet sisboom da gerekiyor mu ? --------------- Ekleme --------------- Babacan bu tamamen ingilizce
Mehmet Emekli Yönetici Güven sisbom siseditör ikiside lazım biraz karışık ben sana anlatırım bi ara sana