Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
iyi akşamlar kendinize çok çok iyi bakın sizi çokkkkkkkk özleyeceğim ALLAH a emanet olun bu kardeşinizi unutmayın :bye2:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Normal bi program ya türkçe yapıyorum program güncelleştirme hatası veriyor kaç program denedim hep aynı biyerde hata yapıyorum ama nerde:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Hayırdır Nadiş nereye gidiyosun:hmmm

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
iyi akşamlar kendinize çok çok iyi bakın sizi çokkkkkkkk özleyeceğim ALLAH a emanet olun bu kardeşinizi unutmayın :bye2:

:off::off::off::sopa::sopa::sopa:

Normal bi program ya türkçe yapıyorum program güncelleştirme hatası veriyor kaç program denedim hep aynı biyerde hata yapıyorum ama nerde:hmmm

Hayırdır Nadiş nereye gidiyosun:hmmm

neyle yapıyon Mehmet anlatsana bi ufaktan :hmmm

Pınar , sınav heyecanı mı :hmmm

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:bye2::bye2::bye2:----:bye2:----------:bye2:----------:bye2:---:bye2::bye2::bye2:---:bye2::bye2:-------------:bye2:
:bye2:--------------:bye2:------------:bye2:-------:bye2:----:bye2:--------------:bye2:---:bye2:--------:bye2::bye2:

:bye2::bye2::bye2:---:bye2:--------------:bye2:----:bye2:-----:bye2::bye2::bye2:----:bye2:-----:bye2:----:bye2:----:bye2:
:bye2:-------------:bye2:----------------:bye2:-:bye2:------:bye2:---------------:bye2:---:bye2:----:bye2:-:bye2:-:bye2:
:bye2::bye2::bye2:--:bye2::bye2::bye2:--------:bye2:----------:bye2::bye2::bye2:-----:bye2::bye2:-----:bye2:-----------:bye2:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sis boom programıyla parçalıyorum rcs editörle dil dosyasını bulup ingilizce kelimeleri Tùrkce yapıyorum tekrar sisi paketliyorum telefona kuruyorum güncelleştirme hatası veriyor dili değistirmeden hata vermiyor:off:

:bye2::bye2::bye2:----:bye2:----------:bye2:----------:bye2:---:bye2::bye2::bye2:---:bye2::bye2:-------------:bye2:
:bye2:--------------:bye2:------------:bye2:-------:bye2:----:bye2:--------------:bye2:---:bye2:--------:bye2::bye2:

:bye2::bye2::bye2:---:bye2:--------------:bye2:----:bye2:-----:bye2::bye2::bye2:----:bye2:-----:bye2:----:bye2:----:bye2:
:bye2:-------------:bye2:----------------:bye2:-:bye2:------:bye2:---------------:bye2:---:bye2:----:bye2:-:bye2:-:bye2:
:bye2::bye2::bye2:--:bye2::bye2::bye2:--------:bye2:----------:bye2::bye2::bye2:-----:bye2::bye2:-----:bye2:-----------:bye2:
:bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
paketlerken tlf.da uzantıları kalıyor demek ki :hmmm başka nasıl olur ki

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ne bilim valla anlamadım gitti şu işi çözsekde bizde bu işi yapsak

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici