o tatil kesmiyor artık Nadiş..
arslansem Üye haltie' Alıntı: biliyosunuz yani en önde her zaman beşiktaş vardır abiniziz Genişletmek için tıkla ...
haltie' Alıntı: biliyosunuz yani en önde her zaman beşiktaş vardır abiniziz Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS Admin Nadir' Alıntı: Aliciğim hoş geldin..nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hocam , teşekkür ediyorum . Zıpkın gibiyim .. Şu an bir boğaya vursam , kesinlikle deviririm . Kulaklarından duman çıkarırım .. O derece . Siz nasılsınız , iyisiniz inşallah .?
Nadir' Alıntı: Aliciğim hoş geldin..nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hocam , teşekkür ediyorum . Zıpkın gibiyim .. Şu an bir boğaya vursam , kesinlikle deviririm . Kulaklarından duman çıkarırım .. O derece . Siz nasılsınız , iyisiniz inşallah .?
DiaBLoS Admin Eyvallah gözüm , sağolasın ben de iyiyim .. Halısaha maçım var gel , izle . Top nasıl , oynanır . Öğren biraz .
Eyvallah gözüm , sağolasın ben de iyiyim .. Halısaha maçım var gel , izle . Top nasıl , oynanır . Öğren biraz .
arslansem Üye Ah ah eskiden ne top oynardım sakatlığım var dostum.Dizimde sorun var siz oynayın Bu arada bugün arkadaşlarla Pes attık 3 kişiyi de yendim birebir
Ah ah eskiden ne top oynardım sakatlığım var dostum.Dizimde sorun var siz oynayın Bu arada bugün arkadaşlarla Pes attık 3 kişiyi de yendim birebir
DiaBLoS Admin Yürü be hocam .. --------------- Ekleme --------------- Ben çıkıyorum arkadaşlar . iyi bakın kendinize . Hayırlı akşamlar .. Kim tutar beni ya .. Görüşürük ..
Yürü be hocam .. --------------- Ekleme --------------- Ben çıkıyorum arkadaşlar . iyi bakın kendinize . Hayırlı akşamlar .. Kim tutar beni ya .. Görüşürük ..