Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gönüldaşların Mekanı..
Sponsorlu Bağlantılar
DiaBLoS
Admin
Nasıl gidiyor işler Nadide . ?
-YARINIYOK-
Üye
iyi çok şükür sende
DiaBLoS
Admin
Eyvallah , Çok şükür iyiyim valla . Satışlar harkulade . Bu ay büyük patlama var maşallah . Elemanlar İskenderun a gittiler .. Oturuyorum bugün öyle . Saat 5 e kadar böyle gider ..
Sağol .
haltie
Üye
Allah bozamasın Ali kardeşim selamlar mekana
DiaBLoS
Admin
Allah razı olsun Halit' im. Amin ..
Velaykümselam .
-YARINIYOK-
Üye
a.selam halit hoş geldin
haltie
Üye
hoşbulduk ali neden kızdırmaya çalışıyon sen beni
DiaBLoS
Admin
Farkında değilim , harbi kızdırmaya mı çalışıyorum la ..
yenilsek ne olur ali hala tek büyük en büyük beşiktaş kalıcak bak her zaman diyorum beşiktaş sevgisini karıştırmayın biz maçlık sevmeyiz takımımızı
-YARINIYOK-
Üye
neyin var onur
halit biz ne yaptık biliyor musun aslansemle
gönüldaşlarda sayfa 1903 yani beşiktaş idi çabuk çabuk yazdık 1905 e yani galatasaraya geldik kutlama yaptık sonra 1907 de çabuk çabuk yazarak o sayfaları atlaktık
DiaBLoS
Admin
Çok büyük başarı . Aferim size. Aman ne mutlu bir andır ..
Onur Saka
Üye
Sorma Nadide Yaa Dedem Rahatsızlanmış Bizimkiler Tekirdag Gittiler Almaya
87 Yaşında Günde 2 Paket Sigara İçiyor İçme Dedikce içiyor 4 Kere Hastaneye Kaldırdık 2 kere amelyat Oldu Ama Dinlemiyor İçiyor Hala
--------------- Ekleme ---------------
Hoşbulduk Ali Kardeş Nasılsın İyimisin?
DiaBLoS
Admin
İyiyim çok şükür Onurcum . Çok geçmiş olsun . Acil şifalar diliyorum .
Onur Saka
Üye
Allah Razı oLsun Alicim Teşekkür Ederim
-YARINIYOK-
Üye
ALLAH şifa versin onur ne diyeyim bilirim o anları
Onur Saka
Üye
Saol Nadide Allah Razı Olsun ama Herşeyide Allahtan Beklememek Lazım Birazda İnsan Kendine Dikkat Edicek
-YARINIYOK-
Üye
mesala sen sigarayı bırakmala ve o avatarı değişmekle başlayabilirsin işe dedenden geçmiş ama senden yeni başlıyor