imza süper halit:)teşekkürler mehmet abim:op:
Anıl Umut Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Aleyküm Selam Anıl Yunus nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyiyim Abi çok şükür,Sen nasılsın? sensizlik32' Alıntı: Selamün aleyküm herkese merhaba.nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Merhaba Aziz Nadir' Alıntı: Aleyküm selam arkadaşlar..ben Jüpiterliyim, merkürlü arkadaş.. Genişletmek için tıkla ... Nadir Abi durumlar nasıl?iyisindir inşallah haltie' Alıntı: ne güzel herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... Sana da selam İmzana diyecek bir şey bulamıyorum
Mehmet' Alıntı: Aleyküm Selam Anıl Yunus nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyiyim Abi çok şükür,Sen nasılsın? sensizlik32' Alıntı: Selamün aleyküm herkese merhaba.nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Merhaba Aziz Nadir' Alıntı: Aleyküm selam arkadaşlar..ben Jüpiterliyim, merkürlü arkadaş.. Genişletmek için tıkla ... Nadir Abi durumlar nasıl?iyisindir inşallah haltie' Alıntı: ne güzel herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... Sana da selam İmzana diyecek bir şey bulamıyorum
Aziz™ Üye teşekkür ederim yunuscum nasılsın iyisin inşallah?Nadir abim sen nasılsın.Anılcım Halitcim siz nasılsınız iyisiniz inşallah?
teşekkür ederim yunuscum nasılsın iyisin inşallah?Nadir abim sen nasılsın.Anılcım Halitcim siz nasılsınız iyisiniz inşallah?
haltie Üye teşekkürler arkadaşlar nadir abi neden ya fbli olsa beğenirmiydin neden kalabalık bu kadar konu
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi evet Fenerli olsan beğenirdim Halit..Anıl hoş geldin nasılsın? burası amma kalabalık yahu...gelin size ders anlatayım..
evet Fenerli olsan beğenirdim Halit..Anıl hoş geldin nasılsın? burası amma kalabalık yahu...gelin size ders anlatayım..
haltie Üye Nadir' Alıntı: evet Fenerli olsan beğenirdim Halit..Anıl hoş geldin nasılsın? burası amma kalabalık yahu...gelin size ders anlatayım.. Genişletmek için tıkla ... hahahahahaha işte idealist bir eğitmen
Nadir' Alıntı: evet Fenerli olsan beğenirdim Halit..Anıl hoş geldin nasılsın? burası amma kalabalık yahu...gelin size ders anlatayım.. Genişletmek için tıkla ... hahahahahaha işte idealist bir eğitmen
Anıl Umut Emekli Yönetici Hoşbuldum,Nadir Abi ,Aziz İyi olmaya çalışııyorum malum sınava 11 gün kaldı Konu çok kalabalık
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi okusun yaa..gizli birşey yapmıyoruz,kötü bbirşey yapmıyoruz..buyursun gelsin herkes..
-YARINIYOK- Üye abowww şu kalabalışğa bak dağılın çabuk gidin başka yerde oynayın silerim mesajlarınızı (keserim topunuzu yerine )
abowww şu kalabalışğa bak dağılın çabuk gidin başka yerde oynayın silerim mesajlarınızı (keserim topunuzu yerine )