Galiba gidiciyim :) ne içtin Nadide:ehe --------------- Ekleme --------------- Aleyküm Selam genç:D
Mehmet Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: Galiba gidiciyim Genişletmek için tıkla ... ne içtin Nadide --------------- Ekleme --------------- Aleyküm Selam genç
-YARINIYOK-' Alıntı: Galiba gidiciyim Genişletmek için tıkla ... ne içtin Nadide --------------- Ekleme --------------- Aleyküm Selam genç
-YARINIYOK- Üye Mehmet' Alıntı: ne içtin Nadide Genişletmek için tıkla ... içmedim de hala kendimi toplayamadım abi düzeleceğim ama o zaman görürsünüz siz
Mehmet' Alıntı: ne içtin Nadide Genişletmek için tıkla ... içmedim de hala kendimi toplayamadım abi düzeleceğim ama o zaman görürsünüz siz
Mehmet Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: içmedim de hala kendimi toplayamadım abi düzeleceğim ama o zaman görürsünüz siz Genişletmek için tıkla ... biliyoruz canım İnşallah kendini en kısa sürede toplarsınız şaka babında takıldığımızında farkındasın zaten
-YARINIYOK-' Alıntı: içmedim de hala kendimi toplayamadım abi düzeleceğim ama o zaman görürsünüz siz Genişletmek için tıkla ... biliyoruz canım İnşallah kendini en kısa sürede toplarsınız şaka babında takıldığımızında farkındasın zaten
Mehmet Emekli Yönetici Hani gündüzler gece olurya,hani icine hüzün dolarya,saatler gecmez yelkovanla akrep yerinden gitmez ya, ìste o saat bozuk onu saatciye götür
Hani gündüzler gece olurya,hani icine hüzün dolarya,saatler gecmez yelkovanla akrep yerinden gitmez ya, ìste o saat bozuk onu saatciye götür
DiaBLoS Admin Güzel çalışma olmuş .. Teşekkürler Onur . --------------- Ekleme --------------- Ben çıkıyorum .. Keyfim aşırı şekilde kaçtı ... İyi akşamlar hepinize .
Güzel çalışma olmuş .. Teşekkürler Onur . --------------- Ekleme --------------- Ben çıkıyorum .. Keyfim aşırı şekilde kaçtı ... İyi akşamlar hepinize .
Mehmet Emekli Yönetici DiaBLoS™;2168774' Alıntı: Güzel çalışma olmuş .. Teşekkürler Onur . --------------- Ekleme --------------- Ben çıkıyorum .. Keyfim aşırı şekilde kaçtı ... İyi akşamlar hepinize . Genişletmek için tıkla ... hayırdır Ali bişeymi oldu
DiaBLoS™;2168774' Alıntı: Güzel çalışma olmuş .. Teşekkürler Onur . --------------- Ekleme --------------- Ben çıkıyorum .. Keyfim aşırı şekilde kaçtı ... İyi akşamlar hepinize . Genişletmek için tıkla ... hayırdır Ali bişeymi oldu