Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Allah rahmet elesin Nadide :( benimde 1 dedem ben 2-3 yaşlarındayken diğeride geçen yıl... :(

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
amin inşallah ali

çok sağol mert

hepiniz sağ olun

Onur Saka

Onur Saka

Üye
gecen sene Tekirdag'da yazlıkda Ablam Ben Abim Silahlı Saldırıya Ugradık Ablam 5 Yerinden Vuruldu Kucagımda Can Verdi Allahım Aglıyorum aklıma Gelince :ağlarım:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Onur , başın sağolsun kardeş .
Neden olmuştu o olay . Neden sadece ablanı vurdular ...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Başın sağolsun arkadaş:(
Ali naber nasılsın

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Kocasıydı Zorla Evlilik :s Kocasında Şerefsizde Esrar yetiştirme var Adam öldürme infazcılık var Mafya'var Pezemenklikde var yok yok Ablamda Boşanıyordu son duruşması vardı sabah gidicektik cıktı otların arasından vurdu bizede sıktı silah tutukluk yaptı kuru sıkıdan cevirme silah sonra abim yakaladı bunu kestik birazcık 3 ay ben yattım içerde o şerfsiz 2 tane agırlaştırılmış müebbet aldı ben cıktım scil temiz şuan ama olan ablama oldu 2 gün haberlere gazteye cıktı şerfsz polsler gazeteye satmışlar haberi felan yanlış haber yapmışlar dava actık işte gazeteye onun sonucunu bekliyoz ardında 2 yetim bırakıp gitti işte :ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

saolun arkadaşlar allah kimselere yaşatmasın bu acıyı şimdi abim askerde :) Doguya Düştü Slopi :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Başın sağolsun arkadaş:(
Ali naber nasılsın

Teşekkür ediyorum Mehmet abi . Allaha şükür iyiyim .
Sen nasılsın ?

Kocasıydı Zorla Evlilik :s Kocasında Şerefsizde Esrar yetiştirme var Adam öldürme infazcılık var Mafya'var Pezemenklikde var yok yok Ablamda Boşanıyordu son duruşması vardı sabah gidicektik cıktı otların arasından vurdu bizede sıktı silah tutukluk yaptı kuru sıkıdan cevirme silah sonra abim yakaladı bunu kestik birazcık 3 ay ben yattım içerde o şerfsiz 2 tane agırlaştırılmış müebbet aldı ben cıktım scil temiz şuan ama olan ablama oldu 2 gün haberlere gazteye cıktı şerfsz polsler gazeteye satmışlar haberi felan yanlış haber yapmışlar dava actık işte gazeteye onun sonucunu bekliyoz ardında 2 yetim bırakıp gitti işte :ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

saolun arkadaşlar allah kimselere yaşatmasın bu acıyı şimdi abim askerde :) Doguya Düştü Slopi :D

Başın sağolsun tekrar Onur ..

Onur Saka

Onur Saka

Üye
saol allah razı olsun ali kardeş

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Değerli arkadaşlar , acil çıkmalıyım .. Saat 5 de gelirim Allah kısmet ederse .
Sevgiler .

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Görüşürüz Ali kendine iyi bak:bye2:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:op:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye