Kocasında Şerefsizde Esrar yetiştirme var Adam öldürme infazcılık var Mafya'var Pezemenklikde var yok yok Ablamda Boşanıyordu son duruşması vardı sabah gidicektik cıktı otların arasından vurdu bizede sıktı silah tutukluk yaptı kuru sıkıdan cevirme silah sonra abim yakaladı bunu kestik birazcık 3 ay ben yattım içerde o şerfsiz 2 tane agırlaştırılmış müebbet aldı ben cıktım scil temiz şuan ama olan ablama oldu 2 gün haberlere gazteye cıktı şerfsz polsler gazeteye satmışlar haberi felan yanlış haber yapmışlar dava actık işte gazeteye onun sonucunu bekliyoz ardında 2 yetim bırakıp gitti işte 
Doguya Düştü Slopi 
Başın sağolsun arkadaş
Ali naber nasılsın
Kocasıydı Zorla EvlilikKocasında Şerefsizde Esrar yetiştirme var Adam öldürme infazcılık var Mafya'var Pezemenklikde var yok yok Ablamda Boşanıyordu son duruşması vardı sabah gidicektik cıktı otların arasından vurdu bizede sıktı silah tutukluk yaptı kuru sıkıdan cevirme silah sonra abim yakaladı bunu kestik birazcık 3 ay ben yattım içerde o şerfsiz 2 tane agırlaştırılmış müebbet aldı ben cıktım scil temiz şuan ama olan ablama oldu 2 gün haberlere gazteye cıktı şerfsz polsler gazeteye satmışlar haberi felan yanlış haber yapmışlar dava actık işte gazeteye onun sonucunu bekliyoz ardında 2 yetim bırakıp gitti işte
--------------- Ekleme ---------------
saolun arkadaşlar allah kimselere yaşatmasın bu acıyı şimdi abim askerdeDoguya Düştü Slopi
![]()
hoşgeldin Ali abi nasılsın?
Aleyküm Selam Ali..iyi tatiller..
nasılsın?
selamlar sevgiler