Maxinuray:d: halka arz talepleri almaya başladık:d:
Anıl Umut Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Maxinuray halka arz talepleri almaya başladık Genişletmek için tıkla ... Bu kadar gırgır şamata yeter Ben okula gidiyorum,beklerler beni.Hadin görüşürüz Nuraya da dikkat edin
Mehmet' Alıntı: Maxinuray halka arz talepleri almaya başladık Genişletmek için tıkla ... Bu kadar gırgır şamata yeter Ben okula gidiyorum,beklerler beni.Hadin görüşürüz Nuraya da dikkat edin
Praetor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Misafir var kim acaba: Genişletmek için tıkla ... Nur aydı sen ayamadın hee Kim olacak
Mehmet' Alıntı: Misafir var kim acaba: Genişletmek için tıkla ... Nur aydı sen ayamadın hee Kim olacak
DiaBLoS Admin Harddisk aldım .. Akşam evdeki pc me takacağım .. Evdeki pc de sorun vardı .. İnşallah akşama halledeceğim. Şu an işyerindeyim ..
Harddisk aldım .. Akşam evdeki pc me takacağım .. Evdeki pc de sorun vardı .. İnşallah akşama halledeceğim. Şu an işyerindeyim ..
Aziz™ Üye bildiğin gibi abi.hep aynı valla dersaneden eve evden maxiye maxiden dersaneye.döngü içerisindeyim