:ehe:ehe nadide ole tepeden bakma da gell:ehe
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: akşama bzmkiler bni çk qzel bırakcak hç şüphem yok nerde yemek hani aa baba şeyyy merte sor mu dicem Genişletmek için tıkla ... Onla konuşurum ben Ah be keşke kız kardeşim veya ablam olsa evin tüm işini ben yapıyorum
minoo' Alıntı: akşama bzmkiler bni çk qzel bırakcak hç şüphem yok nerde yemek hani aa baba şeyyy merte sor mu dicem Genişletmek için tıkla ... Onla konuşurum ben Ah be keşke kız kardeşim veya ablam olsa evin tüm işini ben yapıyorum
Anıl Umut Emekli Yönetici Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) Anıl Umut+, sensizlik32+, -YARINIYOK-+ Nadide sayfayı açık bırakıp,çekip gitmiş
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) Anıl Umut+, sensizlik32+, -YARINIYOK-+ Nadide sayfayı açık bırakıp,çekip gitmiş
Anıl Umut Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: süre kasıyo xD Genişletmek için tıkla ... Yok online süresi öyle artmaz,farklı bir sistem var
Revengeful' Alıntı: süre kasıyo xD Genişletmek için tıkla ... Yok online süresi öyle artmaz,farklı bir sistem var
Revengeful Emekli Yönetici hareket etmesi gerekiyor biliyorum ama en azından 1 dk falan artmamışmıdır?
-YARINIYOK- Üye Revengeful' Alıntı: nadideeeee chucky ile seni çok özledik Genişletmek için tıkla ... senin o chucky ni yırtarım ha
Revengeful' Alıntı: nadideeeee chucky ile seni çok özledik Genişletmek için tıkla ... senin o chucky ni yırtarım ha
-YARINIYOK- Üye Revengeful' Alıntı: Nadide imzaya bak imzaya Genişletmek için tıkla ... sana oy yok boşuna yazma oraya
Revengeful' Alıntı: Nadide imzaya bak imzaya Genişletmek için tıkla ... sana oy yok boşuna yazma oraya