Geldi:d:
DiaBLoS Admin Nuray23' Alıntı: Fare üye sensn diablos Genişletmek için tıkla ... Biz ona fake üye diyoruz ..! Fare demeyiz , diyeceksin onun büyüğü olan jardon deriz
Nuray23' Alıntı: Fare üye sensn diablos Genişletmek için tıkla ... Biz ona fake üye diyoruz ..! Fare demeyiz , diyeceksin onun büyüğü olan jardon deriz
DiaBLoS Admin -YARINIYOK-' Alıntı: mehmet nerde demez mi bi de ben de dedim içinden kesin bu mehmet abinin hanımı evde de yok bahçede de kesin mehmet abiyi arıyor dedim ya da seni başka siteye trasfer etmek isteyen biri Genişletmek için tıkla ... Hanımı mı zannettin ? Ve bu şekilde Mehmet abi yi arıyor Şaka gibi ya
-YARINIYOK-' Alıntı: mehmet nerde demez mi bi de ben de dedim içinden kesin bu mehmet abinin hanımı evde de yok bahçede de kesin mehmet abiyi arıyor dedim ya da seni başka siteye trasfer etmek isteyen biri Genişletmek için tıkla ... Hanımı mı zannettin ? Ve bu şekilde Mehmet abi yi arıyor Şaka gibi ya
-YARINIYOK- Üye Nuray23' Alıntı: Fare üye sensn diablos Genişletmek için tıkla ... Mehmet' Alıntı: Geldi Genişletmek için tıkla ... gözün aydın DiaBLoS™;2149918' Alıntı: Hanımı mı zannettin ? Ve bu şekilde Mehmet abi yi arıyor Şaka gibi ya Genişletmek için tıkla ... şaka zaten Nuray23' Alıntı: Çok kabasnz Genişletmek için tıkla ... siz de çok incesiniz
Nuray23' Alıntı: Fare üye sensn diablos Genişletmek için tıkla ... Mehmet' Alıntı: Geldi Genişletmek için tıkla ... gözün aydın DiaBLoS™;2149918' Alıntı: Hanımı mı zannettin ? Ve bu şekilde Mehmet abi yi arıyor Şaka gibi ya Genişletmek için tıkla ... şaka zaten Nuray23' Alıntı: Çok kabasnz Genişletmek için tıkla ... siz de çok incesiniz
Aziz™ Üye ben senden önce kullandım yaşlandın nadide itiraf etişin şakası bir yana defolsan iyi edersin