merhaba abim hoşgeldin nasılsın ?
izmirligenc Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ne teyzesi ya ben o kadar yaşlı mıyım daha 20 yaşındayım deli misin sen Genişletmek için tıkla ... nadide bak beni deli etme ozaman yasliyim diye yoksa evet walla deliyim olmadi teyze derim bundan bole genc degilim falan deme baa Nadir' Alıntı: Herkese merhaba arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... a.slm nadir hoca hos geldin
-YARINIYOK-' Alıntı: ne teyzesi ya ben o kadar yaşlı mıyım daha 20 yaşındayım deli misin sen Genişletmek için tıkla ... nadide bak beni deli etme ozaman yasliyim diye yoksa evet walla deliyim olmadi teyze derim bundan bole genc degilim falan deme baa Nadir' Alıntı: Herkese merhaba arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... a.slm nadir hoca hos geldin
izmirligenc Üye nereye genc nadide gitmeyeydin ya iyiydik daha tam uzlasamadik eme neysem git bakalim iyi aksamlar --------------- Ekleme --------------- nasilsin nadir abi
nereye genc nadide gitmeyeydin ya iyiydik daha tam uzlasamadik eme neysem git bakalim iyi aksamlar --------------- Ekleme --------------- nasilsin nadir abi
Samsunspor Emekli Yönetici Herkeze Selamlarlar , Yürektesinizlerler . bu aralar yokumlarlar Hepinizi öpüyorumlarlar
izmirligenc Üye a.selamlarlar hos geldinizniznizdirsinizdir nasilsiniz yeni gelenler ler lerrlerr yanki yapiyor yor yor yorrr
a.selamlarlar hos geldinizniznizdirsinizdir nasilsiniz yeni gelenler ler lerrlerr yanki yapiyor yor yor yorrr
izmirligenc Üye AMAN ALI TEZ YETISESIN NADIR ABI UZAKTA IMIS YAKINA GELIRSE KIMSEDE YOK SARF DAGLIK ALANDAYIM BAGIRA BAGIRA SESTE KALMADI NADIR ABI VURACAK BENI
AMAN ALI TEZ YETISESIN NADIR ABI UZAKTA IMIS YAKINA GELIRSE KIMSEDE YOK SARF DAGLIK ALANDAYIM BAGIRA BAGIRA SESTE KALMADI NADIR ABI VURACAK BENI