Aleyküm Selam Nadide hoşgeldin nasılsın:sarıl:
Samsunspor Emekli Yönetici hem de ne balııkkkk --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: Aleyküm Selam Güven nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim Babacan iyiyim -YARINIYOK-' Alıntı: selam gönüldaş abileri kardeşleri Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam Dawshaaaannn
hem de ne balııkkkk --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: Aleyküm Selam Güven nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim Babacan iyiyim -YARINIYOK-' Alıntı: selam gönüldaş abileri kardeşleri Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam Dawshaaaannn
Mustafa Furkan Üye Samsunspor' Alıntı: Mustafaaaaaa AleykümSelam iyiyiz tabiiii , sen nasılsın gurban Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi çok şükür. Sizi görüp de kötü olmak var mı be? -YARINIYOK-' Alıntı: ben iyiyim sağol mustafa ve güven dayım hadi hadi yuvarlanalım bolca Genişletmek için tıkla ... İyi olmana sevindim kardeşim.. Raporun verildi mi? Uzun zamandır bir arada görmemiştim hepimizi.. Mehmet Abim nerede??? O da gelsin yuvarlanalım.
Samsunspor' Alıntı: Mustafaaaaaa AleykümSelam iyiyiz tabiiii , sen nasılsın gurban Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi çok şükür. Sizi görüp de kötü olmak var mı be? -YARINIYOK-' Alıntı: ben iyiyim sağol mustafa ve güven dayım hadi hadi yuvarlanalım bolca Genişletmek için tıkla ... İyi olmana sevindim kardeşim.. Raporun verildi mi? Uzun zamandır bir arada görmemiştim hepimizi.. Mehmet Abim nerede??? O da gelsin yuvarlanalım.
Samsunspor Emekli Yönetici yaw uşaklar ben birazdan gelirim yine , yani İnşallah . Yeğenler bizde de , oyun oynıcaklar , yandım ben Yürektesiniz
yaw uşaklar ben birazdan gelirim yine , yani İnşallah . Yeğenler bizde de , oyun oynıcaklar , yandım ben Yürektesiniz
-YARINIYOK- Üye tamda yeğenler gelme zamanını bulmuş dayı ya burdaki yeğenler ne olacak mehmet abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tamda yeğenler gelme zamanını bulmuş dayı ya burdaki yeğenler ne olacak mehmet abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Samsunspor Emekli Yönetici yok yaw bizim uşaklar kalof dati bilmez 2.5 yaşında barbi sindi oyunları oynuyolar , benim de içime sindi Nadiiiiişşşşşşşşş Hayırlı işler , bol mntler
yok yaw bizim uşaklar kalof dati bilmez 2.5 yaşında barbi sindi oyunları oynuyolar , benim de içime sindi Nadiiiiişşşşşşşşş Hayırlı işler , bol mntler