Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:d::d::d: sen onları sildirmeye bak..iyi haline bakarak düşürülür..

'Davut

'Davut

Üye
Melek gibi bir çoçuğum ....:P: Silerler..

Revengeful

Emekli Yönetici
Nadir abi bişey sorucam. Ben s60v5için bazı uygulamalar paylaştımda sadece birisi koyuldu nedendir acaba? Benim koyduklarım forumdakilerin daha üst versiyonlarıydı ???

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Davut , melektir melek ? :ehe

'Davut

'Davut

Üye
Nadir abi ben'de bir soru sorayım...Versiyon değişikliği olunca neler farklı oluyor...

Revengeful

Emekli Yönetici
Nurdan yaratılmış gibi x)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mert senin cevabını profil mesajı olarak attım..
Davut güncellemelerde Nokia eski sürümdeki sorunları düzeltir ve yeni özellikler katar,sistemde iyileştirmeler yapar..yani güncellemek her zaman faydalıdır..

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ugramayali ceza kesiyormussun nadir hoca valla saate indireceksin bak yanlislikla beni engelleme olaki ole bisi yapasin once bi bak nerde ne is goruyor die:d::d: ha buralarda dolasayum ben uyeciklerin hal hatirlarini sorayrum arada onlarinda gonulleri hos olsun da:ehe:ehe

'Davut

'Davut

Üye
Üyecik mi? Valla büyük adamsın ...:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ayaklarım sızlıyor yahu ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yunus seni de cezalandırırım dur durduğun yerde..her yerdesin yaww..:naughty:

'Davut

'Davut

Üye
Az ayağını oynat birşey olmaz...:ehe

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Yunus seni de cezalandırırım dur durduğun yerde..her yerdesin yaww..:naughty:

neyapam nadir abi uyecikler n der ne eder ne yapar derken ugramissken bakiom uc bes de gonlumuzden ne gelirse gonulleri hos olsun die yazioz iste suan bi sikinti yok ama benim nick olarak adasim sadece fazladan gencin sonuna h ekleyen uyecigim genc yardim et dedi hay hay dedim nedir derdin anlat bakim dedim.
su yazinin altindaki seyi nasil yapacam dedi hangis su bu derken :hmmm:hmmm anil saolsun yetisti megerse uyecigim gozunu gelir gelmez yildizlara dikmis :d::d::d::d: sonra enes'te onlari yapan benim demis. bende uyecigime dedim hangi yildizi istiosan ceki ona gore fazladan yaz gonder bakalim simdi yok ortalikta gelince ne dicek :kop::kop::kop::kop:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:d::d::d::d:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::muha::muha:

Revengeful

Emekli Yönetici
Yazık ya xD

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ulan Yunus...:kop::kop::kop:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar yine ayrılma vakti geldi..hepinize iyi akşamlar diliyorum..kendinize iyi bakın..:bye2::bye2::bye2:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hocam iyi akşamlar diliyorum . Sevgiler .

Revengeful

Emekli Yönetici
Vay yakışmış abi x) abi bu arada mp3 bölümünde bir öğretmen bazı zil sesleri istiyor öğrencileri için acilmiş bir bak istersen ben telefondan girdiğim için yardım edemiyorum :(

Üst Alt