aleykümselam :)
haltie Üye aleykümselam arkadaşlar sayılar nerde gören var mı --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: hoş bulduk Halit nasılsın? Genişletmek için tıkla ... abi geç oldu kusura bakma çıkmak zorunda kaldım teşekkür ederim sen nasılsın --------------- Ekleme --------------- Samsunspor' Alıntı: bu aralar mecburen Halitim , sık kalamıyorum Genişletmek için tıkla ... biliyorum abi özledik seni
aleykümselam arkadaşlar sayılar nerde gören var mı --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: hoş bulduk Halit nasılsın? Genişletmek için tıkla ... abi geç oldu kusura bakma çıkmak zorunda kaldım teşekkür ederim sen nasılsın --------------- Ekleme --------------- Samsunspor' Alıntı: bu aralar mecburen Halitim , sık kalamıyorum Genişletmek için tıkla ... biliyorum abi özledik seni
haltie Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Günaydın Oylama bugün başlıyor Bakalım kim 1. Olacak Genişletmek için tıkla ... dün gece oyu kullandım ben sanırım ilk oylar benden gitti
TuRkiShCowboy' Alıntı: Günaydın Oylama bugün başlıyor Bakalım kim 1. Olacak Genişletmek için tıkla ... dün gece oyu kullandım ben sanırım ilk oylar benden gitti
izmirligenc Üye haltie' Alıntı: dün gece oyu kullandım ben sanırım ilk oylar benden gitti Genişletmek için tıkla ... halit abi bana attin degil mi oyunu hak eden kazansin
haltie' Alıntı: dün gece oyu kullandım ben sanırım ilk oylar benden gitti Genişletmek için tıkla ... halit abi bana attin degil mi oyunu hak eden kazansin
haltie Üye hak eden kazansın ,yarışma ama oyun gibi, olay olmasın ,kimse kırılmasında hangi sonuç olursa olsun.eğlenelim yeter
hak eden kazansın ,yarışma ama oyun gibi, olay olmasın ,kimse kırılmasında hangi sonuç olursa olsun.eğlenelim yeter
izmirligenc Üye haltie' Alıntı: evet kardeşim 10 point sana sende bana mı atıcan yoksa oyunu Genişletmek için tıkla ... katilanlarda oy kullaniyor yani bilmioadm halit abi ozaman simdi bi dusuneyim gizlilik ilkesine aykiri davranmamak icin oyumu kime atacagimi yazmim
haltie' Alıntı: evet kardeşim 10 point sana sende bana mı atıcan yoksa oyunu Genişletmek için tıkla ... katilanlarda oy kullaniyor yani bilmioadm halit abi ozaman simdi bi dusuneyim gizlilik ilkesine aykiri davranmamak icin oyumu kime atacagimi yazmim