Msn'i açık şu an..Ama ortalıkta yok.teşekkürler. arkadaşlar..bu arada Ali nerde?
geçmiş olsun Güven..Allah acil şifalar versin..bende kötüyüm,diş apse yaptı canımı alıyor açıkçası..1 haftadır canım çıkıyor..![]()
Güven abi geçmiş olsun,Çabucak iyileşir inşallah
geçmiş olsun ikinize de ( Güven abi ve Nadir abi )
Geçmiş olsun Güven acil şifalarHocam sanada acil şifalar
![]()

ben de çıkıcam şimdi Dostlar Gönüldaşlar .. Kardeşim bu sabah ameliyat oldu (safra kesesi)
şimdiden geçmiş olsun dileklerini sunan Yüreği benimle bir tüm Gönüldaşlara Arkadaşlara Teşekkürler Ederim , Selamlar Olsun![]()

geçmiş olsun Güven..Allah acil şifalar versin..bende kötüyüm,diş apse yaptı canımı alıyor açıkçası..1 haftadır canım çıkıyor..![]()

Güven ve Sen varsın ha biz ha siz ne farkederdayıcımmmm napıyosun ya sen yarışmada neden yoksun ya açıklayayım burda favorilerimden birisin güven abimle beraber![]()

Güven ve Sen varsın ha biz ha siz ne farkeder![]()
bu arada senin eski konuna teşekkürler mehmet yazmışım
dayıcımmmm napıyosun ya sen yarışmada neden yoksun ya açıklayayım burda favorilerimden birisin güven abimle beraber![]()

iyi akşamlar arkadaşlar..ben birazdan çıkacağım..size iyi geceler..

ilk tanıştığımız geceyi hatırlıyomusun o zaman yazmıştın gece epey muhabbet etmiştik konu konu gezerekolsun abi farketmez de gelbu arada senin eski konuna teşekkürler mehmet yazmışım
![]()

iyi geceler Hocamiyi akşamlar arkadaşlar..ben birazdan çıkacağım..size iyi geceler..

:ilk tanıştığımız geceyi hatırlıyomusun o zaman yazmıştın gece epey muhabbet etmiştik konu konu gezerek
--------------- Ekleme ---------------
iyi geceler Hocam:
evet yağmurlu bir geceydi
abi unuttum valla özür dilerim ama daha tam tanışmıyorken sana bir haksızlık yapılmıştı çok üzülmüştüm sende çok kızmıştın senin profiline yazdığım mesajı hatırlıyorum
hah işte ondan bikaç gün önce evet çok yağmur vardı sırılsıklam olmuştukabi çok duygusala bağladınevet yağmurlu bir geceydi
abi unuttum valla özür dilerim ama daha tam tanışmıyorken sana bir haksızlık yapılmıştı çok üzülmüştüm sende çok kızmıştın senin profiline yazdığım mesajı hatırlıyorum
![]()