Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Söylede beraber soralım kada;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Heyt bee!.. Otobüse koşarken üye banlayabilitem de varmış :d: Sağol şikayetin için Mehmet, arkadaşa bir güzel eyvallah dedim ki tadından yenmez :D otobüste oturacak yer bulursam da 200kadar mesajı var, onları sileceğim :D Yoksa eve kalır :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:D Boşver abi zamanı bir gelsin de :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Enes'im yaban gülüm, hacıdayım şu anda. Hem telefon olarak hem otobüs olarak :D ikarustayım! Bilen bilir bu otobüs modelini. Kendisi benden yaşlıdır! Düz yolda bile, titreşimde kalmış çok büyük bir siemens gibidir :d: Ayaktayım bir de... Şu anda elim ayrı oynuyor, vücudum ayrı oynuyor, gözlerim ayrı oynuyor! Midem kokteyl oldu! :D eve gideyim seninle alakadar olacağım paşam :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tamam Ata Abi bak keyfine :D O otobüsü bilmez miyim hiç kırmızı , ön farları yuvarlak veya dikdörtgen olan :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Heyt bee!.. Otobüse koşarken üye banlayabilitem de varmış :d: Sağol şikayetin için Mehmet, arkadaşa bir güzel eyvallah dedim ki tadından yenmez :D otobüste oturacak yer bulursam da 200kadar mesajı var, onları sileceğim :D Yoksa eve kalır :D
eline sağlık gözüm eyvallah:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Aslında bu otobüsün farları kare. Ama titreşimden dolayı havayla oluşan sürtünme etkisi zamanla köşeleri törpülüyor! Yuvarlak oluyorla-a-a-a-a-a-a... Rı rı rı... Ciğerlerim yerinden oynuyo o o o o o r... :d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Vah Ata vah :d::d:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:ehe Külüstür yollarda :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:sofer:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

:scooter: :horse:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Aslında bu otobüsün farları kare. Ama titreşimden dolayı havayla oluşan sürtünme etkisi zamanla köşeleri törpülüyor! Yuvarlak oluyorla-a-a-a-a-a-a... Rı rı rı... Ciğerlerim yerinden oynuyo o o o o o r... :d:
Sana Pm de demiştim şu kusma smileyini ekle diye:d::d:
bak lazım oldu:ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Mehmet :sarıl:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Güven:aha:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy