Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gönüldaşların Mekanı..
Sponsorlu Bağlantılar
Mehmet
Emekli Yönetici
Söylede beraber soralım kada
Praetor
Emekli Yönetici
Heyt bee!.. Otobüse koşarken üye banlayabilitem de varmış Sağol şikayetin için Mehmet, arkadaşa bir güzel eyvallah dedim ki tadından yenmez otobüste oturacak yer bulursam da 200kadar mesajı var, onları sileceğim Yoksa eve kalır
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Boşver abi zamanı bir gelsin de
Praetor
Emekli Yönetici
Enes'im yaban gülüm, hacıdayım şu anda. Hem telefon olarak hem otobüs olarak ikarustayım! Bilen bilir bu otobüs modelini. Kendisi benden yaşlıdır! Düz yolda bile, titreşimde kalmış çok büyük bir siemens gibidir Ayaktayım bir de... Şu anda elim ayrı oynuyor, vücudum ayrı oynuyor, gözlerim ayrı oynuyor! Midem kokteyl oldu! eve gideyim seninle alakadar olacağım paşam
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Tamam Ata Abi bak keyfine O otobüsü bilmez miyim hiç kırmızı , ön farları yuvarlak veya dikdörtgen olan
Heyt bee!.. Otobüse koşarken üye banlayabilitem de varmış Sağol şikayetin için Mehmet, arkadaşa bir güzel eyvallah dedim ki tadından yenmez otobüste oturacak yer bulursam da 200kadar mesajı var, onları sileceğim Yoksa eve kalır
Aslında bu otobüsün farları kare. Ama titreşimden dolayı havayla oluşan sürtünme etkisi zamanla köşeleri törpülüyor! Yuvarlak oluyorla-a-a-a-a-a-a... Rı rı rı... Ciğerlerim yerinden oynuyo o o o o o r...
Aslında bu otobüsün farları kare. Ama titreşimden dolayı havayla oluşan sürtünme etkisi zamanla köşeleri törpülüyor! Yuvarlak oluyorla-a-a-a-a-a-a... Rı rı rı... Ciğerlerim yerinden oynuyo o o o o o r...