Temeli sağlam atalımda yıkılmasın:D
rapman Üye haltie' Alıntı: hahahah hurafeler söz konusu Mehmet abiye bak ya daha yeni temel atıyoruz diyor Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: Temeli sağlam atalımda yıkılmasın Genişletmek için tıkla ...
haltie' Alıntı: hahahah hurafeler söz konusu Mehmet abiye bak ya daha yeni temel atıyoruz diyor Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: Temeli sağlam atalımda yıkılmasın Genişletmek için tıkla ...
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi temeli biz attık gayet sağlam..kıyamete kadar payidar kalırız evvellallah..
rapman Üye Love Prince' Alıntı: eee nasılsınız? ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... iyiyiz.keyfimiz yerinde Allah'a şükür
Love Prince' Alıntı: eee nasılsınız? ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... iyiyiz.keyfimiz yerinde Allah'a şükür
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi arkdaşlar benim işim var akşam 11-12 ye anca gelirim..herkese iyi günler..kendinize iyi bakın.. iyi forumlar..
arkdaşlar benim işim var akşam 11-12 ye anca gelirim..herkese iyi günler..kendinize iyi bakın.. iyi forumlar..
rapman Üye Nadir' Alıntı: arkdaşlar benim işim var akşam 11-12 ye anca gelirim..herkese iyi günler..kendinize iyi bakın.. iyi forumlar.. Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz Nadir Hocam --------------- Ekleme --------------- bende çıkıyorum gönüldaşlar.gece geleceğim gene.kendinize iyi bakın görüşürüz...
Nadir' Alıntı: arkdaşlar benim işim var akşam 11-12 ye anca gelirim..herkese iyi günler..kendinize iyi bakın.. iyi forumlar.. Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz Nadir Hocam --------------- Ekleme --------------- bende çıkıyorum gönüldaşlar.gece geleceğim gene.kendinize iyi bakın görüşürüz...
Praetor Emekli Yönetici Sıkılanlara duyurulur!.. Sabah 9dan beri işteyim... Çaşıyorum... Sıkılmayı özledim